Ribe: Sedmični horoskop za period od 23.11.2020. do 29.11.2020.

0

Posao. Dobra komunikacija sa onima sa kojima sarađujete i poslujete. I trebalo bi dodatno da se poboljšava kako budemo dublje gazili kroz ovu sedmicu. Svi planovi, koji su iole bili realni, sada mogu krenuti ka ostvarenju, a ukoliko ste imali bilo kakvih administrativnih ili papiroloških zavrzlama , trebalo bi da ih uspješno okončate baš sada.

Ono što će pomalo kvariti dobar utisak, koji ova sedmica nosi, jesu povremeni preokreti u nekim dogovorima ili problemi sa tehničkim sredstvima koji će vas na trenutak zakočiti.

Ljubav. U protekloj sedmici je bilo par “povuci potegni” situacija za koje se nadamo da ste ih uspješno riješili. Međutim, čak iako niste, u ovom ćete periodu doći do tog mira koji vam je potreban i regulisati i smiriti odnos sa osobom koju volite.

Zbog drugih ćete biti nervozni pa gledajte da tu nervozu opet ne prenesete u komunikaciju sa partnerom. Imate sve predispozicije da se osjećate dobro i mirno i da se bliskost između voljene osobe i vas pojača.

Slobodne Ribe, kod vas kreću lijepi pomaci nabolje, po pitanju emotivnog života. Ako se sve posloži kako treba, u sljedeću sedmicu ćete ući kao “zauzeta” osoba.

Hrana. Mjesec u vašem znaku, na samom početku sedmice, donosi čudno raspoloženje, a samim tim i periode kada ne možete da se kontrolišete po pitanju ishrane. Izbjegavajte u ovim danima tešku i premasnu hranu, jer vam nikako neće prijati. Takođe, vodite računa o kvalitetu namirnica.

Novac. Ne uspijevate da kontrolišete troškove u ovoj sedmici.

Zdravlje. Poboljšanje, vraćanje energije, osjećate se bolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info