Rak: Sedmični horoskop za period od 23.11.2020. do 29.11.2020.

0

Posao. Ukoliko se bavite poslom koji od vas zahtijeva kreativnost, maštu, inspiraciju i mnogo pozitivne energije, ovu sedmicu ćete bez većih problema izgurati, nošeni talasom entuzijazma.

Ako je vaš posao drugačiji, to ne znači da ćete proći loše već prije da ćete imati više situacija u ovom periodu koje će vas pomalo energetski iscrpiti i donijeti vam osjećaj da konstantno morate da bijete poslovne “bitke”. Sedmica je dobra za dogovore, dobra za pokretanje planova, dobra za rješavanje papiroloških problema.

Ljubav. Dokle god je Saturn u vašem polju partnerstava, vaši odnosi će biti na svojevrsnom testu i proći će ga samo one veze i brakovi koje imaju budućnost i dobar temelj.

Ipak, taj test će nekako lakše biti podnijeti u ovoj sedmici – sedmici u kojoj u vama mašta, ljubav i želja dolaze u prvi plan. Malo obratite više pažnje u drugom dijelu sedmice – ne očekujte previše da se ne biste razočarali. Umjesto toga, dajte vi ono najbolje od vas, iznenadite osobu koju volite.

Slobodni Rakovi – ulazak Venere u vaše polje ljubavi dodatno podgreva situaciju i donosi zanimljive momente sa osobom koja vam je privukla pažnju.

Hrana. Lako možete pokvariti stomak ove sedmice pa obratite više pažnje na kvalitet i ispravnost namirnica koje kupujete. Takođe, prijaće vam integralni hljeb, zobene pahuljice i riža, najbolje integralna. Preporučuju vam se i citrusi, zbog očuvanja imuniteta.

Novac. Troškovi za kuću i članove porodice su nešto pojačani u ovoj sedmici.

Zdravlje. Ukoliko ste imali zdravstvenu problematiku, ulazite u fazu oporavka i dizanja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info