Lav: Sedmični horoskop za period od 23.11.2020. do 29.11.2020.

0

Posao. Možda se u poslovnom segmentu ništa neće promijeniti nabolje preko noći, ali će se promijeniti vaš odnos prema situaciji u kojoj ste, dobićete novi podsticaj i novu snagu, a ubrzo i dovoljno prostora da ostvarite ono što želite. Do tada, njegujte saradnje koje imate i otvarajte nove komunikacijske kanale.

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekujte neorganizovanost i veće, iznenadne promjene u drugom dijelu sedmice. Kratka uznemirenost, koju ćete ubrzo uspjeti da riješite i završite.

Ljubav. Zajedno sa Suncem, koje je ušlo u vatreni znak Strijelca, Lavovi počinju istinski da sijaju i vraćaju se svojoj staroj energiji koja je u posljednje vrijeme tavorila i bila zatrpana.

Eh sad, to što vi sijate ne znači da će sijati i emotivne priče u kojima ste, ali ako ništa drugo postoji prostor za bolju komunikaciju i za više vašeg truda i angažovanja oko partnera. Sem povremenih, sporadičnih varnica, koje bi trebalo da su prisutne u vašem odnosu u drugom dijelu sedmice, ne biste trebali da imate većih problema.

Slobodni Lavovi, sada već postoji prostor da počnete da uvježbavate svoje zavodničke sposobnosti – trebaće vam ubrzo.

Hrana. Dobro se osjećate, fino ste raspoloženi, a raspoloženi ste i za dobar zalogaj. Međutim, savjetuje vam se da više vodite računa o tome što jedete, jer možete imati problema sa krvnim sudovima ako ste stariji ili varenjem ukoliko ste mlađi.

Novac. Finansijska situacija se nešto malo poboljšava, stabilizuje.

Zdravlje. Nešto promijenite u načinu ishrane. Inače, dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info