Jarac: Sedmični horoskop za period od 23.11.2020. do 29.11.2020.

0

Posao. Vaše ideje nisu nimalo loše, daleko od toga da su loši i potezi koje vučete u ovoj sedmici. Čak ćete moći da se pohvalite i realizacijom onoga što vam je bitno, doduše na mišiće, polako i uz puno vašeg čuvenog strpljenja i upornosti.

Ono što je trenutno dosta važno jeste da imate osobe koje su prepoznale kvalitete koje nudite i koje su spremne da vam pruže pomoć i podršku. Već sada se otvaraju velike šanse da vam u narednom periodu neko svojim posredovanjem pomogne i skine vam brigu sa vrata.

Ljubav. Imate osjećaj da se vaš emotivni život pretvorio samo u to da vi morate da dajete podršku, da razumijete, da podržavate i shvatate, a da su vaše lično emotivne potrebe otišle u neki deseti plan.

U ovoj sedmici situacija i nije toliko loša – voljena osoba će biti otvorenija i spremnija za svrsishodniju komunikaciju, onu koja bi mogla raščistiti i pokrenuti neke situacije koje su bitne u vašem odnosu. Gdje je ljepša i bolja komunikacija, tu bi moglo da se provuče i nešto više strasti pa – uživajte.

Slobodni Jarčevi – jedan lep kontakt ste ostvarili, sada je moguće da priča krene u ozbiljnijem I inspirativnijem pravcu po vas.

Hrana. Ukoliko do sada niste razmišljali o promjeni u načinu ishrane, bilo bi dobro da i to dođe na dnevni red. Trenutno bi vam najviše odgovarala ishrana sa više povrća, salata (može i turšija i kiseli kupus) i sa više ribe, po mogućstvu riječne.

Novac. Ne stojite po pitanju finansija najsjajnije, ali se uvijek nekako iščupate u posljednjem trenutku.

Zdravlje. Ova sedmica donosi stabilizaciju, čak i poboljšanje po pitanju tegoba koje imate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info