Djevica: Sedmični horoskop za period od 23.11.2020. do 29.11.2020.

0

Posao. Vrlo aktivno polje komunikacije, pokreta, dogovora, kraćih putovanja i informacija od značaja govori o tome da su Djevice u ovoj sedmici i te kako spremne da se angažuju i ostvare ono što su zamislile.

Vaš način gledanja na situaciju je dobar, umijete da budete vrlo pronicljivi i da otkrijete pravi način komunikacije sa potencijalnim saradnikom da biste dobili najbolji mogući rezultat. Angažujte se – em možete otvoriti nove potencijalne dogovore, em možete učvrstiti postojeće poslovne relacije.

Ljubav. Ono što je najbitnije jeste da u ovoj sedmici postoji posvećenost i razumijevanje između partnera i vas. Da, sigurno je da neke situacije ni voljenoj osobi ni vama neće baš lako “pasti na želudac”, ali ćete kroz kvalitetan i otvoren razgovor (doduše, sa vaše strane pomalo lukav – da “opipate” situaciju i izbjegnete neke teme koje bi mogle kod partnera izazvati nervozu) sve to uspjeti da na fin način završite.

Mogućnosti za neke sitnije čarkice postoje, ali sada je već izgledano da ćete to na mudar način izbjeći.

Slobodne Djevice, vama će svakako biti interesantno. Komunikacija sa suprotnim polom je odlična i inspirativna po vas.

Hrana. Imate osjećaj težine štagod da pojedete i evidentno je da postoji i problem sa varenjem i nadimanjem. Probajte sa manjim, a češćim obrocima, kao i povećanjem kretanja i rekreacije da “probudite” i aktivirate, na pravi način, svoj želudac.

Novac. Prilivi su učestali, ali su nažalost i troškovi u ovoj sedmici brojniji.

Zdravlje. Manji problemi sa varenjem. Više se odmarajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info