Blizanci: Sedmični horoskop za period od 23.11.2020. do 29.11.2020.

0

Posao. Bolje ste organizovani, komunikacija se lakše odvija sa saradnicima i, generalno gledano, lakše vam je da u ovoj sedmici funkcionišete kvalitetno i date svoj maksimum na poslu.

Može u drugom dijelu sedmice biti sitnijih nesuglasica sa kolegama, može biti čak i nekih formi podmetanja ili ogovaranja, ali to svakako neće uticati na vas u većoj mjeri. Ako možete funkcionišite po onom principu: “Na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo”. Ne dozvolite da vas takve stvari nerviraju i skreću vam pažnju od obaveza.

Ljubav. Dobar odnos vašeg vladara Merkura sa partnerskom planetom, Jupiterom, u ovoj sedmici će donijeti korektan odnos sa osobom koju volite, povezanost i razumijevanje, sklad.

Da, vi još uvijek imate neki čudan osjećaj u stomaku i povremeno ste podozrivi prema partneru, ali realno gledano uglavnom nećete imati nikakvih pravih razloga za to. Pustite neka sve ide svojim tokom i uživajte u ponovnoj bliskosti.

Slobodni Blizanci, u vašu blizinu dolazi osoba koja na vrlo čudan način djeluje na vas. Moguće su simpatije kroz poslovni segment, ali i preko društvenih mreža i kontakata sa prijateljima.

Hrana. Kod nekih od vas problemi sa varenjem su jako prisutni, a drugi bi mogli malo da rasterete svoju jetru pa vam se tokom ove sedmice preporučuje kupus, špinat, paradajz, cvekla i mrkva, kao neophodne namirnice u vašoj ishrani.

Novac. Prilično solidna finansijska situacija u ovom periodu.

Zdravlje. Malo problema sa stomakom, kao i povremeno sa mišićima i spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info