Ovu zimsku kombinaciju možete nositi u svim prilikama

0

Zima može biti prilično izazovna sezona, bar kada je u pitanju stajling. Međutim, da li znate da postoji kombinacija koja je privlačna, udobna, a odgovara svim prilikama? Da, tako je! Sa ovom kombinacijom nikada ne možete pogriješiti!

Crno i bijelo odlična je kombinacija te odgovara baš svakoj prilici. Nećete pogriješiti ni ako popularnom stilu dodate i još par boja, a evo kako da ovu vanvremensku kombinaciju nosite ove zime.

Suknja


Najženstveniji komad garderobe možete nositi tokom svih sezona pa tako i tokom zime. Kada je riječ o zimskoj sezoni, kombinujte je sa džemperima ili rolkama, a veoma moderno ćete izgledati ukoliko se odlučite za lepršavu suknju sa crno-bijelim detaljima.

Džemper


Džemper je neizostavni komad garderobe tokom zimske sezone, a možete ga nositi u mnogobrojnim prilikama. Što se tiče modela, opcije su i više nego mnogobrojne, a kada je riječ o boji, s bijelom džemperom sigurno nećete pogriješiti. A veoma lako ga možete kombinovati sa crnim komadima garderobe.

Helanke


Helanke u kombinaciji sa ultra visokim čizmama preko koljena idealne su za sve neformalne prigode, a ovo je istovremeno i veoma udobna kombinacija. Dodajte i svjetliji kaput kako biste osvježili ovaj moderni stil.

Kožne helanke


A kožne helanke svakako su neizostavan komad garderobe tokom hladnih zimskih dana. U zavisnosti od modela, zaista ih možete nositi u svim prilikama. Idealne za kombinovanje sa tako mnogo drugih komada garderobe.

V izrez


Okrugli izrez sigurno je jedan od najčešćih, ali za njim ne zaostaje ni popularni V izrez. Tokom zimske sezone, najčešće ćete naići na džempere i majice dugih rukava koje imaju ovaj izrez, a idealni su za kombinovanje sa pantalonama, farmericama, helankama i suknjama.

Čizme


Kao jedan od veoma popularnih modela tokom hladnijih dana, izdvajaju se čizme preko koljena. Tako je već unazad par sezona, a to nije izuzetak ni ove zime. Veoma udobne i tople, idealne su skoro za sve prilike. Nikada nećete pogriješiti sa crnim čizmama preko koljena, jer ih možete kombinovati sa svim drugim bojama.

Šal


Ukoliko i ne želite da previše odudarate od okoline, ali i dalje niste voljni da se odreknete popularnih zimskih asesoara, onda birajte jednobojni šal. Crni je prava klasika, a obogatiće svaku kombinaciju. I, naravno, predimenzionirani modeli apsolutni su hit.

Visoki struk


Komade odjeće sa visokim strukom možete nositi u svim prilikama, a to je slučaj i kada je riječ o suknjama. Što se tiče modela i dužine, prilagođavajte ih vremenskim uslovima, a ako se radi o lepršavoj suknji sa visokim strukom, ne zaboravite da su vam potrebne i deblje čarape, bez obzira da li je kombinujete sa čizmama ili gležnjericama.

Haljina na sitne pruge


Haljina na stine pruge idealna je za mnogobrojne prigode. Ona je veoma jednostavna za kombinovanje, a nikako nećete pogriješiti ako joj dodate kraći, klasični kaputić i predimenzionirani šal. Što se tiče obuće, birajte gležnjerice, čizme do koljena ili pak klasične štikle.

Moderne farmerice


U posljednih par sezona, jedan od najmodernijih modela farmerica su one koje imaju proreze odnosno iscijepane farmerice. Kako ni sa čim u životu ne treba pretjerivati, tako ne treba ni sa ovim farmericama: dovoljno je tek jedan do dva proreza da biste izgledali moderno. I, nemojte zaboraviti da ispod njih obavezno obučete čarape (ili čak pamučne helanke ako je vani jako hladno).

Majica s porukom


Sigurno imate bar jednu bijelu majicu koja na sebi ima ispisanu neku zanimljivu poruku. Ovo je jedan od trendi komada garderobe koji lako možete uvrstiti u svakodnevni stajling, bez obzira na sezonu. Majice možete kombinovati sa svim drugim odjevim predmetima, a istovremeno postići veoma opušten i moderan stajling.

Velike kocke


Karirani komadi garderobe nikada ne izlaze iz mode, ali ne morate se uvijek odlučiti za sitne kocke. Dakle, možete izabrati i određene komade koji imaju svjetliju podlogu, a preko koje se prostiru tamnije linije koje formiraju velike kocke. I, ako je podloga bijela sa crnim linijama, to će svakako biti veoma zanimljivo i privlačno.

Gležnjerice


Uvijek popularne, gležnjerice su model obuće koji možete nositi i tokom hladnih dana. Veoma jednostavne za kombinovanje, uvijek ćete dobro uraditi ako ih kombinujete sa pantalonama ili farmericama, a kada je riječ o bojama, crne su univerzalne.

Duga jakna


Dugi modeli jakni bili su pravi hit prije par sezona, ali su oni uvijek veoma poželjni tokom hladnog vremena. Štaviše, ukoliko nosite dugu jaknu, onda možete (bez bojazni da će vam biti hladno) nositi i mini suknju. Ovaj model suknje (tokom zimske sezone) najbolje je kombinovati sa čizmama preko koljena.

Bijele farmerice


Iako ste možda čuli kako su bijele farmerice demode tokom zime, to je jedno veoma zastarjelo pravilo kojeg se ne trebate pridržavati. Bijele farmerice gotovo pa uvijek vam mogu osvježiti svakodnevni stajling, a veoma lako ih možete kombinovati sa drugim neutralnim nijansama. Crna je samo jedna od njih.

Košulja


Bez obzira na sve, bijela košulja uvijek će ostati model kojem se veoma rado vraćamo, jer iako je u pitanju modni klasik, ona je uvijek veoma poželjna i moderna. Možete je nositi baš u svim prilikama, a posebno je pogodna za poslovne kombinacije. Naravno, ništa manje nije popularna ni poželjna kada je riječ i neobaveznim prilikama.

Bunda


Kako je tokom zime veoma hladno, jedan od najboljih i najtoplijih komada garderobe svakako je bunda od vještačkog krzna. Sa tako mnogo modela koji su u ponudi, ponekad je teško odlučiti koji vam najbolje pristaje. Međutim, sa klasičnim modelima (riječ je o onim koji imaju čiste linije) nema greške.

Mali detalji


Tako mnogo žena veoma rijetko obraća pažnju na sitne, male detalje koji u potpunosti mogu poboljšati svakodnevni stajling. Jedan od njih svakako je i šal, a koji dolazi u veoma mnogo opcija. Bijeli je veoma privlačan i poželjan, a idealan za svaku kombinaciju.

Kaput


Crni kaput, bilo da se radi o dužim ili kraćim modelima, sigurno nikada neće biti demode, a i jedan je od onih komada garderobe koji se mogu nositi u svim prilikama. Bez obzira da li ćete ga kombinovati sa suknjama ili pantalonama, haljinama ili farmericama, nemojte odustajati od dobrog starog kaputa, jer je zaista neprolazni klasik.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info