Dnevni horoskop za 20.11.2020.

0

Ovan


Obaveze ćete obaviti brzo pa će vam veći dio dana preostati za odmor. Planirajte dan s osobom koja vam se sviđa, ali pri tome vodite računa i o tome šta bi njoj odgovaralo. Ukoliko imate poslovnih ili finansijskih teškoća, ne iskaljujte se na onima koji vam se nađu na putu. Radije s porodicom razgovarajte o onome što vas muči.

Bik


Spremni ste da se maksimalno usmjerite na svoje polje posla i da se fokusirate na rješavanje nekih zadataka. Moguće je da vam se sviđa osoba koja vam djeluje prilično misteriozno iako sa njom imate neki vid prijateljskog odnosa. Pokušaćete da je navedete da vam se otvori.

Blizanci


Moguće je da vas očekuje važan razgovor sa vašim pretpostavljenima koji za vas imaju nove poslovne zadatke. Spremni ste da radite na manjim nesuglasicama koje su se pojavile u odnosu između vas i voljene osobe. Kada nekoga stvarno volite, ne odustajete lako od njega. Danas će vam prijati odmor. Naspavajte se!

Rak


Očekuje vas mogućnost da realizujete saradnju sa inostranstvom. Potrudićete se da izvučete najbolji interes za sebe. Sviđa vam se to što ste slobodni i što imate mogućnost izbora. Još niste spremni za ozbiljnu vezu. Prijali bi vam masaža i opuštanje. Priuštite sebi odlazak kod profesionalca.

Lav


Iako ste imali neke nedoumice po pitanju poslovnih promjena, sada ste već sasvim sigurni da ih želite. Pokažite da imate dovoljno inicijative i ostvarićete ono što zamislite. Voljena osoba je dokazala da vam je odana. Izbjegavajte alkohol i potrudite se da ne unosite bilo kakve toksine u svoj organizam.

Djevica


Spremni ste da razmotrite neku poslovnu ponudu, ali ne i da potpišete novi ugovor. Želite da razmislite još malo. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i čini sve ono što je u njenoj moći kako bi vam udovoljila. Povedite računa o unosu tečnosti, moguće je da vam je potrebno više vode.

Vaga


Moguće je da će vas dočekati mnogo poslovnih obaveza kada budete došli na radno mjesto danas. Osjećate da je vrijeme za neke promjene na emotivnom planu i planirate ozbiljno da se pokrenete po tom pitanju. Potrebna vam je nova osoba kojoj ćete pružiti svoju pažnju. Moguć je pad imuniteta pa je preporuka da poradite na ishrani.

Škorpija


Imaćete neki sasvim neočekivan priliv novca i veoma ćete se obradovati zbog toga! Slijedi vam ulazak u vezu sa osobom koja je nježna, senzibilna i romantična. Očekuje vas povoljna situacija na emotivnom planu, uživaćete! Ne bi trebalo da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja, opustite se maksimalno!

Strijelac


Razmatrate neke poslovne promjene, ali niste donijeli konačnu odluku. Razmišljate o mogućnosti da pokrenete privatan biznis. Veoma povoljan dan očekuje sve one koji su u braku. Unutar svog doma i zajedno sa porodicom nalazite mir i sigurnost. Preporuka je da povedete računa o ishrani i da smanjite unos masnoća.

Jarac


Ukoliko ste planirali da se upustite u nove poslovne pregovore, potrudite se da prvo napravite dobru taktiku. Pokušajte da dokažete voljenoj osobi da ste joj vjerni i da nemate drugačije namjere. Veoma je važno da u ovom trenutku učvrstite odnos koji imate sa njom. Prijaće vam opuštanje u udobnoj atmosferi vašeg doma.

Vodolija


Na polju finansija ćete imati manji dobitak. Dan je generalno povoljan i donosi sitne pomake na poslovnom planu. Moguće je da razmišljate o burnim emotivnim promjenama! Potrebna vam je nova ljubav i neka osoba koja bi mogla da malo razmrda stvari u vašem životu! Povedite računa o štitnoj žlijezdi.

Ribe


Najbolje bi bilo da uzmete slobodan dan ako ste u mogućnosti. Nećete ništa važno propustiti, a odmor će biti blagotvoran za vas. Voljena osoba će vam baš danas otkriti svoje najdublje tajne i imaćete priliku da je upoznate u drugačijem svjetlu. Moguća je prolazna glavobolja, ali nećete imati veće zdravstvene tegobe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info