Dnevni horoskop za 19.11.2020.

0

Ovan


Danas ćete se malo teže fokusirati na ozbiljne stvari. Planetarna energija oko vas prilično je luckasta. Raspoloženi ste za ljubav i želite da sve bude savršeno za susret s voljenom osobom. Najvažnije je da na susret donesete sebe vedre i nasmijane. Sve drugo doći će spontano.

Bik


Osjećaćete potrebu da se maknete od svega, sredite misli i razmislite. Da biste to postigli, kontakte s okolinom svedite na najnužnije. U večernjim satima raspoloženje će vam naglo početi rasti pa ćete upravo vi biti inicijator za izlazak. Pripazite samo da ne pretjerate s alkoholom.

Blizanci


Bićete šarmantni i zavodljivi. Slobodne trenutke nastojaćete ispuniti razgovorom s partnerom ili u igri s djecom. Prihvatite poziv za izlazak čak i ako se ničemu ne nadate – moglo bi ispasti bolje nego što ste očekivali. O odlukama, koje se tiču cijele porodice, nastojte popričati sa svim članovima porodice.

Rak


Ljubav i strast na vrhu su vaše današnje liste. Posao će vam se činiti sitnicom u odnosu na vašu bogatu maštu. Ako ikako možete, veče provedite s partnerom. I on će imati ideje koje su slične vašima. Sve zajedno daće vam veče za pamćenje i produbljenje odnosa.

Lav


Osjetljivi ste i razdražljivi. Bićete nespretni u komunikaciji i brzopleti pa biste se mogli zamjeriti partneru. Nisu isključene prepirke zbog novca ili problematičnog ponašanja vašeg tinejdžera. Vremena za odmor i opuštanje biće malo, ali sve ćete uspješno privesti kraju. U večernjim satima popustiće i porodične tenzije.

Djevica


Aktivno ćete učestvovati u tuđim problemima i rješavati ih, ali ipak ćete naći vremena i za sebe. Osobe koje vam u posljednje vrijeme zaokupljaju pažnju pokazaće vam se u pravom svjetlu. Moći ćete hladno razmisliti o svemu i odlučiti ko je od njih zavrijedio ostati vaš prijatelj. Osoba kojoj ste dužni novac stalno vas na to podsjeća.

Vaga


Više ćete se kretati, razmjenjivati ideje i informacije s drugima. Moguće je okupljanje poznanika ili rodbine na proslavi. Manje ćete se opterećivati svakodnevnim preokupacijama i bezbrižnije prilaziti problemima. Svidjeće vam se pažnja kojom će vas drugi obasipati, ali moraćete malo paziti s kim flertujete.

Škorpija


Bilo bi dobro da više brinete o sebi, a zatim za sve ostalo. U zdraviji način života uključite fizičku aktivnost ili tehniku opuštanja, koja će pomoći da izbacite stres. Treba vam i raznovrsniji društveni život koji će omogućiti da se odmaknete od svakodnevnice i zabavite se. Neslaganje s nekim od ukućana izbaciće vas iz takta.

Strijelac


Pred vama je ugodan dan u kojem ćete uživati u aktivnostima. U svemu ćete naći kreativni podsticaj pa će se obično čišćenje stana pretvoriti u razmiještanje namještaja, što će kući dati nov izgled. Veseliće vas susret sa poznanikom i teme o kojima ćete pričati. Bićete dobro raspoloženi prema bližnjima, ukućanima i komšijama.

Jarac


Obogatite dan lijepim i ukusnim ručkom s ljudima koji vam mnogo znače ili ih niste dugo vidjeli. Kada su u pitanju emocije, nemojte biti previše taktični, ali nemojte ni otkriti odmah sve svoje karte. Pozabavićete se svojim izgledom te odvojiti više vremena za njegu kože i tijela. Umor potkraj dana biće uzrok vašeg ranijeg odlaska na spavanje.

Vodolija


Pozitivan uticaj Mjeseca će se odraziti na raspodjelu energije i slobodnog vremena. Obavićete poslove i posvetiti se onima koji čeznu za vašom blizinom. Večernji sati stvoreni su za druženje. Dobićete priliku da riješite odnos s prijateljem ili osobom s kojom ste se nedavno posvađali.

Ribe


Odmaknite se od napornih i samoživih ljudi. Družite se s onima za koje znate da vas razumiju. Neizvjesnost će se nadviti nad ljubavnim odnosom. Bićete rastrzani između prijatelja i porodice, stare ljubavi i nove simpatije. Ne donosite odluke pod pritiskom. Dajte sebi vremena da se neke situacije same od sebe iskristališu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info