m:tel poklonio 15 tablet računara đacima iz Berkovića

0

U zahtjevnoj godini kakva je upravo ova obilježena pandemijom virusa korona, m:tel je pored tradicionalnih donacija i redovnih društveno odgovornih aktivnosti, omogućio pristup internetu za učenike, ali i darovao računare brojnim đacima, kako bi mogli da prate online nastavu.    

I ovoga puta, kompanija m:tel je imala sluha za probleme koje je donijelo ovo zahtjevno vrijeme, u smislu učenja i rada najmlađih učenika koje se ne odvija na uobičajen način. Upravo taj problem posebno dolazi do izražaja u udaljenim hercegovačkim mjestima, te je m:tel odlučio da darivanjem 15 tableta Lenovo, olakša učenje i igru za najmlađe đake koji putuju do svoje škole „Njegoš” u Berkovićima, i koji svakodnevno putuju do nje.

„Nadamo se da će tableti dobro poslužiti najmlađim đacima pješacima, od 1. do 4. razreda osnovne škole, kako u vrijeme pandemije i učenja na daljinu, tako i ubuduće“, navode iz m:tel-a.

Pored navedene donacije, m:tel je izveo i radove na dovođenju još boljeg signala i mreže na nepristupačnom području Berkovića i okolnih sela.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info