Dnevni horoskop za 18.11.2020.

0

Ovan


Kada su u pitanju vaše emocije, čini se kako ste u posljednje vrijeme prošli kroz brojne oluje. Učinili ste sve što je u vašoj moći kako biste zadržali ravnotežu. Današnja planetarna energija donosi vam pak spontanost. Treba vam malo nesputanosti. Opustite se!

Bik


Niste na talasnoj dužini s nadređenima i kolegama. Na trenutke ćete se osjećati toliko drugačije od drugih da ćete pomisliti kako ste u svemu ostali sami. Ako se ne budete taktički povukli, možda ćete biti prisiljeni na donošenje radikalnih odluka, što vašoj prirodi ne odgovara. Povjerite se partneru – treba vam topla riječ.

Blizanci


Pokazaćete drugu stranu svog karaktera i češće insistirati na provođenju traženog. I u poslu se neke situacije zaokružuju. Otvorenim razgovorom razriješićete novonastale probleme i zadovoljniji napustiti radno mjesto. Odvojićete dio vremena samo za sebe i posvetiti se vlastitim potrebama.

Rak


Iskoristite pozitivnu energiju i dobro raspoloženje za dovršavanje obaveza. Budite već od jutra aktivni pa ćete mnogo toga uraditi. Sticaj srećnih okolnosti okrenuće ljubavno kolo sreće. Slobodnima se smiješi novo poznanstvo, a zaljubljeni će shvatiti da su pogrešno procijenili simpatiju. Sada kada to znate, krenite u osvajanje!

Lav


Burna događanja na ljubavnom planu uzburkaće strasti i unijeti nemir u odnos. Na površinu će isplivati problemi iz prošlosti, a gruba riječ biće kamen spoticanja u idućim danima. Sretaćete ljude čiji vam temperament ne odgovara, a njihova znatiželjna pitanja podižu pritisak. Izbjegavaćete ih pod raznim izgovorima.

Djevica


Pritiskaće vas poslovni rokovi. Šefovi će biti vrlo zahtjevni pa i sumnjičavi. Nemojte se dokazivati riječima nego kvalitetom svog rada. Ipak, što se ljubavi tiče, osim povremenih svađa sve ostalo će biti dobro. Zahvaljujući vlastitoj brzini i snalažljivosti, izbjeći ćete neku potencijalno opasnu situaciju.

Vaga


Možete mnogo više postići uz manja odricanja. Zato iskoristite planetarnu naklonost i ugrabite ponuđene prilike. Bićete svjesni svojih slabosti. Mane ćete pretvoriti u prednosti i u trenu osvojiti neke ljude te svaku priliku okrenuti u svoju korist. Lakše ćete uvjeriti partnera u ispravnost svojih stavova i planova.

Škorpija


Iznenadićete okolinu ili ukućane odlučnijim stavom i većim zahtjevima. Neće vam nedostajati samopouzdanja da jasno izrazite vlastito nezadovoljstvo ili želje. Žučna poslovna rasprava mogla bi krenuti neželjenim tokom i dovesti vas u situaciju da se opravdavate zbog nepromišljene izjave. Pripazite šta govorite.

Strijelac


Sve će vam polaziti za rukom. Bićete vješt govornik i pouzdan saradnik. Poradićete na postizanju većeg stepena obrazovanja ili učiti strani jezik, što će biti u bliskoj vezi s napretkom u karijeri. Dosta vremena ćete provesti dopisujući se putem interneta, čime ćete nadomjestiti nedostatak fizičkog kontakta sa simpatijom.

Jarac


Očekujte povoljan finansijski ishod, povezan s uređenjem stambenog prostora ili ulaganjem u nekretnine. Sve češća i bolja saradnja s osobom višeg ranga podstaknuće ogovaranja zavidnih – ne obazirite se! Bavićete se uređenjem doma i okućnice. Mogli biste se odlučiti na zamjenu ili prodaju stambenog prostora.

Vodolija


Danas ćete morati pokazati više želje i truda kako biste nešto postigli. Previše ste se digli u oblake i sad se morate spustiti među obične smrtnike. Morate se više posvetiti druženju s drugim ljudima i slušati i njihovo mišljenje. Saradnja je bitna na svim područjima, ne samo u poslu.

Ribe


Uvjerićete se da neki ljudi ne zavređuju vaše povjerenje, ali nećete znati kako im to dati do znanja. Bićete rastreseni, svadljivi i nestrpljivi. Teško ćete podnositi kritike. Preopterećenost poslovnim zbivanjima ne ostavlja vam vremena za opuštanje i aktivnosti vezane za privatni život. Pokušajte pronaći zlatnu sredinu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info