Još tri dana za prijavu na m:tel takmičenje za srednjoškolce!

0

Srednjoškolci koji su zainteresovani za učešće u takmičenju u izradi aplikacija za mobilne uređaje koje realizuje kompanija m:tel u BiH, svoje prijave treba da pošalju na adresu ove kompanije do 20. novembra!

Prva faza takmičenja srednjoškolaca u izradi aplikacija za mobilne uređaje traje do 20. novembra, što je ujedno i rok da se na adresu m:tel-a dostave prijave sa opisom ideje za aplikaciju. 

Podsjećamo da na ovom takmičenju pod nazivom „Lansiraj svoju ideju“, mogu da učestvuju sve škole iz BiH. 

Nakon prve faze m:tel App takmičenja koja podrazumijeva da se osmisle ideje i pošalju popunjeni formulari za prijavljivanje na takmičenje, slijedi rok za dostavu gotovih, funkcionalnih aplikacija – 25. januara 2021. godine.

Pobjednici državnog nivoa će, zajedno sa svojim vršnjacima iz Srbije i Crne Gore, imati priliku da učestvuju u Regionalnom app takmičenju, koje će im omogućiti sticanje novih i jedinstvenih iskustava, ali i donijeti vrijedne nagrade. 

Svi zainteresovani učenici i profesori o ovom takmičenju mogu da se informišu na sajtu kompanije m:tel, gdje mogu pronaći opšte uslove takmičenja i formulare za prijavu. Takođe, svoja pitanja mogu poslati na email adresu [email protected].

Ne zaboravite da se prijavite na ovo takmičenje i osvojite vrijedne nagrade u obliku novih znanja i iskustava, ali i nagrada koje za pobjednike priprema kompanija m:tel!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info