Strijelac: Sedmični horoskop za period od 16.11.2020. do 22.11.2020.

0

Posao. Vi budite korektni, pošteni i odgovorni, kada je posao u pitanju. Prepoznaće vas pravi ljudi i daće vam podršku. Nažalost, oko vas će u ovoj sedmici biti mnogo i onih koji bi željeli da vam naprave pometnju, da vas obmanu, da obećaju pa ne ispoštuju, koji, generalno gledano, mogu da vam donesu pojačan stres i probleme u poslovnoj svakodnevnici.

Pokušajte da u svaki dogovor ulazite širom otvorenih očiju i bez velikih očekivanja, pogotovo onih nerealnih, jer je malo vjerovatno da će ista biti ostvarena.

Ljubav. Kod vas situacija talasa, kada su emotivna partnerstva u pitanju. Sve će biti dobro dokle god ne postoji nešto sakriveno, pod tepih zatrpano, nejasno i neriješeno, pogotovo ako su u pitanju druge osobe i opterećenost sumnjom i ljubomorom.

Ako postoji, e onda postoji i potencijal za problem. Jer sve ono što je potisnuto sada pokazuje tendenciju da izađe napolje, jer jeste došlo vrijeme da se rješavaju pitanja koja su vas opterećivala kao par.

Slobodni Strijelci, i dalje ste u vrlo lagodnom fazonu kada su u pitanju pripadnici suprotnog pola – još uvijek nije došlo vrijeme za ozbiljne stvari, samo je igranje i flert na tapetu.

Hrana. Kod Strijelaca postoji potreba za jačanjem imunog sistema pa bi bilo dobro da svoju ishranu obogatite svježim voćem, naročito limunom, kivijem, narandžama, ali i povrćem i to cveklom, mrkvom, karfiolom.

Novac. Regulišite zaostale obaveze da vam ne bi napravile problem.

Zdravlje. I za vaš fizički i mentalni dio potrebno je da budete aktivniji, da se više krećete.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info