Škorpija: Sedmični horoskop za period od 16.11.2020. do 22.11.2020.

0

Posao. Bićete super ažurni pa ćete se zakočiti. Napravićete odličan potez u jednom dijelu poslovnog segmenta, a onda ćete u nekom drugom napraviti opšti karambol i zbrku. Čas ćete biti maksimalno posvećeni i odgovorni, čas ćete funkcionisati i završavati obaveze brzinski, olako, bez ulaganja volje i energije u to.

Čas ćete se odlično razumjeti sa sagovornikom, čas ćete tražiti kavgu, jer će vam biti potrebno da negativnosti, koje vam se gomilaju u glavi, izbacite iz sebe. Mentalno i fizički naporna sedmica po vas.

Ljubav. Ova će vas sedmica istresti iz cipela. One Škorpije koje imaju sreće biće pozitivno iznenađene, a one druge će vjerovatno doživjeti par ljubavnih šokova, sve pomiješanih sa ljubomorom, strašću, sumnjama, tugom i mentalnim opterećenjem. Kako se izboriti sa svim ovim (ukoliko ste u grupaciji broj dva)?

Pa, riječju, komunikacijom, suštinskim i otvorenim razgovorima. Vaše riječi u ovoj sedmici imaju mogućnost da promijene sve, da iz korijena preokrenu i najturobnije i najteže situacije u vašim partnerstvima.

Slobodne Škorpije, smjenjivaće se talasi ekstaze sa talasima tuge i blokada. Zapamtite – strpljen, spašen.

Hrana. Cvekla, špinat, zelena salata, karfiol, ali i crveno meso i riba trenutno su Škorpijama potrebni da bi poboljšali krvnu sliku, ali i imunitet. Jedino što biste trebali da izbjegavate jeste prevelika količina šećera i začina.

Novac. Nije problem u prilivima, problem je u vašim troškovima.

Zdravlje. Loše spavanje, stres, problemi sa želucem i urogenitalnim traktom, glavobolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info