Ribe: Sedmični horoskop za period od 16.11.2020. do 22.11.2020.

0

Posao. Preforsiraćete se u ovoj sedmici, ali to nije ništa novo – to je nekako postao vaš model ponašanja jako dugo unazad. Očekivaćete da vam neko prizna zasluge, da vas pohvali ili da vam se oduži kroz povećanje finansijskog segmenta, ali teško je da će se to dogoditi.

Ukoliko se i desi, biće polovično i nedovoljno. U ovoj sedmici pokušajte da se organizujete kako znate i umijete, ali znajte da će to biti potežak zadatak za vas. Konstantno će dolaziti neka sitna stresiranja, promjene i problemčići.

Ljubav. I opet će na dnevni red doći nešto što, realno gledano, nema potrebe da na istom tom dnevnom redu bude. Opet će se pokrenuti neka pitanja, opet će se zatalasati vaše mirno more, opet će doći do stresa.

Kada situacija prođe, shvatićete da je bilo besmisleno opterećivati se time, da je bilo besmisleno donijeti nemir i voljenom biću i vama. Onda ćete moći dalje da funkcionišete bez problema, da se volite i poštujete.

Slobodne Ribe, prizivali ili ne prizivali nove osobe i ljubavna iznenađenja, ona u ovoj sedmici svakako dolaze do vas. Da vas istrgnu iz letargije, da vam donesu talas očekivanja i emocija.

Hrana. Kada vam se preporuči kaloričnija ishrana, ne misli se na grickalice i slatkiše, samo da znate. Ove slatke i slane zalogajne varijante izbjegavajte. Potrebno vam je više biljne hrane, mesa, ribe, jaja, mliječnih proizvoda, naročito tvrdih sireva.

Novac. Nezadovoljstvo.

Zdravlje. Neadekvatna ishrana i preveliko energetsko trošenje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info