Rak: Sedmični horoskop za period od 16.11.2020. do 22.11.2020.

0

Posao. Ozbiljno ćete zaroniti u obaveze od samog početka radne sedmice. Sem redovnih, morate riješiti i neke situacije koje su zaostale i kojima je vrijeme da ih konačno privedete kraju. Budite spremni da date sve od sebe i da iznesete jak poslovni tempo koji će sada biti izuzetno prisutan.

Bićete izuzetno brzi i ažurni, ali to nosi i svoje potencijalne probleme, naročito sredinom sedmice kada možete nehotice napraviti pokoji propust ili grešku. Pokušajte da se prilagodite zahtjevnim saradnicima koji žele sve sad i odmah.

Ljubav. Emocija i dalje funkcioniše, ali sve ostalo ne. Nema tog mira u vašoj duši koji priželjkujete, nema opuštenosti, dnevne situacije sa voljenom osobom se odvijaju u nekoj formi grča i ova sedmica vam može donijeti pojačanu nervozu i situacije u kojima se možete osjećati pod stresom i tenzijom.

Još ako se ljubomora i sumnja umiješaju, ovo može biti prilično neprijatnih sedam dana sa voljenom osobom.

Slobodni Rakovi, jake mogućnosti za dublje povezivanje sa osobom koja vas interesuje. Saznanja koja će vam pomoći da shvatite da je potencijalni partner neko ko je vrijedan vašeg truda.

Hrana. Supe, čorbe sa puno povrća i mesa izuzetno će vam prijati u ovim danima. Ne samo da ćete njima poboljšati svoj imunitet, već će i vašem organizmu dati dovoljno snage i energije. Takođe, mliječni proizvodi, naročito sirevi i kefir.

Novac. Uglavnom ćete biti zadovoljni stanjem svojih finansija u ovom periodu.

Zdravlje. Kontrolišite pritisak ukoliko spadate u stariju populaciju Rakova.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info