Ovan: Sedmični horoskop za period od 16.11.2020. do 22.11.2020.

0

Posao. Ne može se reći da ste u savršenom periodu, ali ima pomaka u ovoj sedmici. Doduše, moguće je da nećete uspjeti da pokrenete neku saradnju kojoj ste se nadali ili da će rješavanje ovoga biti ostavljeno za sljedeću sedmicu.

Dolaze vam informacije koje će vas nakratko izbaciti iz takta ili uznemiriti, ali ćete brzo uspjeti da se priberete i na pravi način se uhvatite u koštac sa njima. Imate podršku od strane autoriteta za promjene koje želite da uvedete u poslovnom segmentu. Možda ne ide sve sjajno, ali ide…

Ljubav. Može biti savršeno, a može biti i totalno bez veze. Možete se voljeti da sve puca, a možete i ljubomorisati i pokušavati da kontrolišete voljenu osobu. Možete provesti neke divne zajedničke momente, a možete se i povući, svako u sebe i u svoje misli i ćutati.

U ovoj sedmici nema pravila, kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Sve može i ništa ne mora. Sve zavisi od partnera i vas – vaši postupci i izbori su vas do sada odredili kao par i odrediće i kako ćete proći.

Slobodni Ovnovi, vaš je doživljaj da vas simpatija stavlja na muke i odugovlači, igra se pa se povuče. Ne odustajte, blizu ste cilja.

Hrana. Ovih dana vam posebno prijaju sve đakonije od mesa i mesnih prerađevina. Sve je to u redu, ali nemojte baš u potpunosti zaboraviti i na druge grupe namirnica, naročito na povrće koje u posljednje vrijeme izbjegavate. Takođe – mlijeko i mliječni proizvodi.

Novac. Nepredviđeni troškovi vam mogu izbaciti lijepu sumicu iz džepa, u prvoj polovini sedmice.

Zdravlje. Pojačana nervoza. Problemi sa stomakom zbog neadekvatne ishrane.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info