Blizanci: Sedmični horoskop za period od 16.11.2020. do 22.11.2020.

0

Posao. Polje poslovne svakodnevnice prilično je uzavrelo i uskomešano ovih dana. Neke vam obaveze i kontakt sa određenim saradnicima funkcionišu zaista bez problema, lako i opušteno i onako kako ste se dogovorili, ali zato postoje situacije i osobe koje vas istinski izbacuju iz takta, donose vam stres i nerviranje.

Može u ovoj sedmici biti neprijatnih informacija i promjena u dogovorima koje će vam nakratko promijeniti planove. Pokažite zrelost, odgovornost i ne dozvolite da vas situacije poljuljaju.

Ljubav. Vaš vladar Merkur u znaku Škorpije, u prilično je intenzivnoj i, za vašu dječiju dušu, zahtjevnoj poziciji, a što se može u vašim emotivnim pričama odraziti kroz porast sumnje, ljubomore, kroz opterećenje informacijama koje će, htjeli vi to ili ne, ovih dana s neba pa u rebra dolaziti do vas.

Saznanja i odgovori, koja ovih dana dolaze, mogu u nekim emotivnim relacijama napraviti pravi mali džumbus i donijeti vam glavobolju.

Slobodni Blizanci, dok sa jedne strane imate podsticaj kroz druženje, izlaske i društvene mreže, s druge teško da možete pokrenuti bilo šta ozbiljnije u ovom periodu. Flertovanje.

Hrana. U ovoj sedmici biste nešto da mijenjate, da malo eksperimentišete sa ukusima, začinima, receptima, načinima pripreme. Ništa to nije problem, a možda će i nešto od ovih novih ukusa postati „stalni gost“ na vašem meniju. Zbog zdravlja češće konzumirajte južno voće.

Novac. Solidno po pitanju priliva, ali vi morate biti odgovorniji prema novcu.

Zdravlje. Prehlade, infekcije, pojačan stres.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info