Bik: Sedmični horoskop za period od 16.11.2020. do 22.11.2020.

0

Posao. Nervoza i pritisak vas prate ovih dana u poslovnom segmentu. Odnosi sa kolegama i poslovnim saradnicima mogu biti prilično intenzivni, a samim tim i iscrpljujući po vas. Vi ćete pokušavati da na svaki način izbjegnete tenziju i rasprave, ali kao da će ove situacije juriti vas.

Vi lično se često tokom ovog perioda možete osjećati da ste na izmaku snaga, iznureni dešavanjima, a vjerovatno nećete biti zadovoljni ni odnosom nadređenih prema vama. Budite skoncentrisani, da ne biste pravili kikseve.

Ljubav. Kako ćete proći kroz ovu sedmicu, debelo zavisi od toga kakva je suština odnosa sa partnerom i koliko je taj isti odnos stabilan. Ukoliko je vaš odnos načet i nestabilan – pa, onda se držite dobro.

Ovo je sedmica koja može iznijeti neke ne baš prijatne istine, saznanja i informacije na svjetlost dana, donijeti pojačanu ljubomoru i pritisak i prilično protresti vašu vezu iz temelja. Da li će je urušiti ili ne opet zavisi od mnogo faktora. Oni stabilni će malo nervirati jedno drugo i možda će imati problem da se uklope sa obavezama.

Slobodni Bikovi, sada se ljubavne aspiracije teško ostvaruju, čak iako se neko pojavi.

Hrana. U ovoj ste sedmici dosta aktivni i brzo ćete se “trošiti” pa je potrebno da svoju ishranu obogatite mesom, najbolje pilećim ili ćurećim. Povrće konzumirajte ili sirovo, kroz salate, ili kuvano na pari. Potrebno vam je više vitamina, zarad boljeg imuniteta.

Novac. Evidentno je da dajete sebe do maksimuma, a da finansijski segment to ne prati adekvatno.

Zdravlje. Pad imuniteta može biti povezan sa iscrpljenošću i stresom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info