Dnevni horoskop za 12.11.2020.

0

Ovan


Nećete biti društveni pa ćete veća druženja izbjegavati. Najugodnije ćete se osjećati u blizini bliskih i dragih ljudi, ali trenuci samoće biće vam potrebni kako biste u miru razmislili o prošlim događajima. Ljubavni život biće u znaku promjena. Možda vas oduševi osoba čije kvalitete dosad niste prepoznavali.

Bik


Niste načisto sa svojim osjećanjima prema osobi koja vam se sviđa. Na trenutke vas privlači, a zatim smatrate da nije za vas. Nemojte od svega odustati, potrebno je vrijeme da se bolje upoznate. Vaša potreba da sve bude savršeno i pod kontrolom neće se svidjeti bračnom partneru. Previše ga kritikujete – popustite malo.

Blizanci


Danas ćete se morati malo posvetiti finansijskoj situaciji u vašem domu. Nemojte paničiti. Sve je kako treba i vi ćete to odraditi bez greške. Vjerujte i svojoj intuiciji pa ćete posao završiti u najkraćem mogućem roku te će vam ostati dovoljno vremena za ono što najviše volite – zabavu!

Rak


Bićete svjesniji odnosa s drugima, kako privatnih tako i društvenih veza pa će u centar pažnje doći ugodni društveni kontakti i vaš ljubavni život. Između vas i osobe, koja vas je u početku samo fizički privlačila, razviće se i emocionalni sklad. Otkrićete mnogo toga zajedničkog pa će vaše oduševljenje rasti.

Lav


Ljubavni život naći će se u fokusu porodične rasprave. Ne dopustite ukućanima da utiču na vaš izbor. Postavite se odlučno, ali bez svađe. Vodite više računa o sebi i pružite svom organizmu dovoljno sna i odmora. Aktivan društveni život eliminisaće dosadu i unijeti dobrodošle promjene u vaš život.

Djevica


Držaćete situacije pod kontrolom, bilo da su u pitanju ljubav ili međuljudski odnosi. Moguća je proslava nečijeg rođendana, a svojim šalama uveseljavaćete cijelo društvo. Ako već neko vrijeme niste zadovoljni svojom vezom, podijelite sumnje s partnerom. Razgovor će pomoći da shvatite kojim putem dalje trebate ići.

Vaga


Situacija se za vas lagano smiruje, nakon burnog razdoblja kroz koji ste prošli. Životni ritam se usporio, a s njim i napetost koja vas je mučila. Nemojte žuriti, što god radili. Sve vrijeme što imate viška posvetite sebi i odmoru. Sada vam to najviše treba.

Škorpija


Raspolagaćete s mnogo entuzijazma i samopouzdanja. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji i izvući ono najbolje. Mogli biste prihvatiti poziv za izlazak ili kraće putovanje. Odgovaraće vam bijeg od svakodnevnice, a najviše će vam goditi promjena sredine. Ljubavni odnos je složen, ali su rješenja na vidiku.

Strijelac


Osjećaćete nemir i nigdje se nećete moći skrasiti. Uznemirivaće vas poslovni ili ljubavni događaj koji se desio prošlih dana i koji je za vas bio neugodan. Nemojte se baviti time, nego gledajte kako popraviti ono što se popraviti može. Na emocionalnom planu izvjesno je pomanjkanje povjerenja, a i ljubomora bi vas mogla nagrizati.

Jarac


Obnovićete društveni život ili s prijateljima otići u bioskop. Istaknuta je mogućnost slučajnih susreta sa starim poznanicima pa će pljuštati pozivi za viđanje. Oni koji su u braku postaju sve nemirniji, a slobodnjacima se pruža prilika za ljubavno vezivanje s nekim koga već znaju.

Vodolija


Mogli biste se s nekim upustiti u raspravu samo kako biste dokazali da ste u pravu. Rasipaćete energiju i podlijegati razdražljivim raspoloženjima. Moguće su konfliktne situacije s djecom, naročito ako su u tinejdžerskom dobu. Probleme rješavajte mirno i staloženo, uzimajući u obzir realne potrebe mladih.

Ribe


Bilo da dan provodite u kući ili na otvorenom, odlično ćete se osjećati. Godiće vam kretanje, kao i razgovori sa zabavnim i zanimljivim ljudima. Moguć je telefonski poziv bliske osobe iz inostranstva, a koja će najaviti svoj skori dolazak. Pretražujući internet, doći ćete do informacija koje su vam potrebne u poslu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info