Dnevni horoskop za 11.11.2020.

0

Ovan


Budite uporni u svojim idejama i nemojte dopustiti problemima da zasjene ono što postižete. Vaša uvjerljivost, šarm i inteligencija će na druge ostavljati upečatljiv utisak. Bićete spremni i na izuzetne napore kako biste zamrle poslove usmjerili u produktivnijem pravcu.

Bik


U povoljnom ste ljubavnom danu. Planete vam pružaju šansu da pronađete srodnu dušu u prijateljskom krugu, među osobama koje već poznajete. Bikovima u braku neće nedostajati žara kako bi zapalili iskru privlačnosti. Vaša komunikacija s partnerom će ojačati, bićete vrckavi i spremni na razgovor u svakom trenutku.

Blizanci


Vezanost za članove porodice, koji će posesivno zahtijevati vašu ljubav i pažnju, sprečavaće vas da se posvetite vlastitim emocijama i ljubavnom životu. Njihov pretjerano zaštitnički odnos prema vama počeće vam smetati. Moraćete se čvršće postaviti i dati ukućanima na znanje da i vi imate pravo na svoj život.

Rak


Planete nagovještavaju porast optimizma i novih društvenih sadržaja. Živnućete, više izlaziti među ljude i širiti optimizam. Iskoristite svoju novu energiju za pomake na profesionalnom planu. Učenje stranih jezika, polaganje ispita i putovanja područja su koja vam donose uspjeh. Mogli biste dobiti zanimljivu literaturu.

Lav


Steći ćete povjerenje uticajnih osoba pa će vaši prijedlozi biti prihvaćeni. Bićete veoma ugodni za komunikaciju pa će oko vas biti mnogo onih koji će uživati u vašem društvu. Odnos s partnerom biće jako dobar, a kovanje zajedničkih planova pokazaće vam da partner ozbiljno računa na vas u budućnosti.

Djevica


Za rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizacije. Osjetićete porast optimizma i samopouzdanja pa vam ni najteži poslovi neće predstavljati problem. Partneru ćete na pravi način pokazati kako bi vaš odnos mogao biti bolji, a on će vas u tome zdušno pratiti.

Vaga


Bićete nepredvidivi i skloni razdražljivim reakcijama. Ljubavni partner ponašaće se samozatajno pa će vam se činiti da nešto skriva od vas. Izađite u susret zahtjevu ili želji prijatelja. Ne učinite li to, mogao bi se naljutiti ili uvrijediti. U poslu vam predstoji razdoblje napretka i malih, svakodnevnih, pobjeda.

Škorpija


Zahvaljujući vašoj spremnosti na ustupke, bićete prihvaćeni u svakom društvu. Spretnost i dovitljivost osiguravaju vam uspjeh u započetom poslovnom projektu. Oni koji su tek ušli u vezu, otkriće kod partnera nove osobine koje će ih oduševiti. Mogli biste organizovati proslavu ili ćete pozvati nekoga na večeru.

Strijelac


Nije isključeno da već od jutra budete mrzovoljni. Unutrašnji nemir ili pojačana napetost biće prolazni. Bitno je da ne preuveličate značaj nekih situacija. Nedostajaće vam koncentracije pa budite oprezni ako radite precizne poslove. Ljubavna veza dobro se razvija, uprkos današnjim prolaznim razmiricama.

Jarac


Ukoliko imate bilo kakvih problema, dan je odličan za njihovo rješavanje. Postići ćete dogovor s partnerom ili djecom ili smisliti prihvatljivo rješenje poslovnog problema. Bićete izuzetno kreativni pa ćete se isticati u poslovima gdje nekog ili nešto uljepšavate. Vaše dijete moglo bi vas ugodno iznenaditi lijepom ocjenom.

Vodolija


Usmjerite svoju energiju na poslove u kojima možete iskazati svoju kreativnost i ličnost. Porodični život biće vam utočište od napetih poslovnih odnosa. Sklad i razumijevanje između vas i partnera pomoći će vam da lakše podnesete sve izazove i smirenije pristupite njihovom rješavanju.

Ribe


Nećete se moći riješiti ljubomore i straha od ljubavne konkurencije. Vidjećete problem tamo gdje ga nema, povlačiti se u sebe ili previše kritikovati partnera. Ipak, otvoren razgovor pomoći će da shvatite kako su vaši strahovi neutemeljeni. Ako ste roditelj, nerviraće vas neodgovorno ponašanje vašeg tinejdžera.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info