Izuzetan za svakoga – Samsung Galaxy A71

0

Izaberite telefon iz Galaxy A serije uz sniženje do 100 KM!

Vrhunske kamere, moćne performanse, fenomenalan ekran i dugotrajna baterija su najvažniji zahtjevi za većinu korisnika a fantastični Samsung Galaxy A71 ispunjava ih sve. Galaxy A serija je značajno obilježila ovu godinu a A71 je njen nabolji predstavnik.

Upečatljiv i elegantan, dizajn zaobljenih ivica zadovoljava sve estetske kriterijume a super AMOLED Plus tehnologija boja velikog ekrana od 6,7 inča omogućava realistične boje u svemu što gledate i radite.

Bez obzira na to da li je potrebno uhvatiti krupan plan, ultraširok snimak, fotografiju u noćnom režimu ili dodati umjetničko zamućenje uz Bokeh efekat, četvorostruka kamera modela A71 omogućiće vam vrhunski kvalitet i jednostavnost korišćenja.

Zahvaljujući glavnoj kameri od 64 MP preko ultraširoke kamere od 123° i 12 MP do makrokamere od 5 MP i dubinske kamere od 5 MP, Galaxy A71 spreman je za svaku priliku.

Izaberite odgovarajuću m:tel Pretplata tarifu i Samsung Galaxy A71 naručite u m:tel web shop-u ili pozivom na telefon 0800 50 000 uz popust od 100 KM. Dostava telefona je besplatna.

I ostali telefone Galaxy A serije, omiljene među mnogim korisnicima, možete pronaći u m:tel ponudi a za više detalja posjetite m:tel sajt.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info