Dnevni horoskop za 10.11.2020.

0

Ovan


Pokušajte češće izlaziti s partnerom. Vrijeme koje ćete posvetiti jedno drugom pridonijeće zbližavanju. Mogli biste se spontano dotaknuti i nekih osjetljivih tema, ali ćete o njima smireno razgovarati. Širićete povjerenje i ostavljati dobar utisak prilikom razgovora za posao ili medijskog nastupa.

Bik


Odnos s partnerom zahtijevaće otvorene karte i iskrenost. Bez obzira koliko vam teško palo emocionalno otvaranje, moraćete tako postupiti. Suzdržite se od poriva da uzvratite protuargumentima na nečiju kritiku. Ne doživljavajte lično ono što ćete čuti ili vidjeti. Ako vam se neko povjeri, čuvajte njegovu tajnu!

Blizanci


Bićete dobro raspoloženi i veselo komunicirati s ljudima. Mnogi će se diviti vašoj energičnosti. Ako se bavite samostalnim poslom, očekuju vas odlični rezultati. Imaćete pune ruke posla, ali i dovoljno motivacije da sve obavite na vrijeme. Samci će imati priliku sresti osobu koja će u njima odmah pobuditi osjećanja.

Rak


Mijenjaćete dnevni raspored pa nastojte uskladiti privatne i poslovne obaveze. Sukobljavaćete se s onima koji o poslu imaju drugačiji stav, ali neka to ne bude razlog vašeg neraspoloženja. Veče donosi napetost u međuljudskim odnosima, a moguće su i prolazne teškoće sa zdravljem. Pobrinite se da odete ranije na spavanje.

Lav


Znatiželja ili osjećaj praznine neke će usmjeriti na bavljenje duhovnošću ili meditativnim tehnikama. Potrebno vam je nešto što će vas duhovno ispunjavati. Nadređeni će se oslanjati na vas i davati veću slobodu u djelovanju. Napredovaće pregovori s inostranstvom te poslovi vezani za intelektualni rad.

Djevica


Nemojte zanemariti negativan uticaj nekih osoba na vaše stavove i odluke. Ne podliježite ničijoj sugestiji i radite ono što smatrate ispravnim. Previše ste zauzeti poslom pa bi bilo dobro da više mislite na porodicu i njihove potrebe. Morate odgovornije pristupiti pitanjima novca, a neplanirane troškove svesti na minimum.

Vaga


Društvene aktivnosti će vam biti više teret nego zadovoljstvo. Imaćete manju potrebu za kontaktima i razmjenu mišljenja. Nešto u vama stvara nemir, ali možda je to samo posljedica stresnih situacija koje tek sada osvještavate. Ne očekujte pomoć od nekoga kome ste direktna konkurencija. Oslonite se isključivo na sebe.

Škorpija


Uprkos potrebi za odmorom i opuštanjem, imajte na umu da nije trenutak za uzmicanje. Prionite na rješavanje zaostalih zadataka ili problema, jer ćete ih uspješno riješiti. Ukoliko skupite odvažnost i snagu za akciju velikog ljubavnog pospremanja, bićete vrlo uvjerljivi i postići ono što želite kod partnera.

Strijelac


Bićete puni inicijative i prodorni, kako u ljubavi, tako i u poslovnom svijetu. Nemojte odustajati od ciljeva, jer je pravo vrijeme za velike korake i odluke. Razmislite šta i kako dalje, bilo da je to novi posao ili selidba. Neke će iznenaditi telefonski poziv osobe koja im se sviđa pa se sve može brzo odigrati, a vi se naći u zagrljaju.

Jarac


Imaćete utisak da nemate dovoljno slobode i prostora za djelovanje. Porodična situacija biće takva da ćete mnogo vremena provesti udovoljavajući bližnjima, bilo zato što je to vaša potreba ili slijed nametnutih okolnosti. Iako ćete prema partneru biti otvorenog srca, smetaće vam što druga strana nije emotivno otvorena kao vi.

Vodolija


Uživaćete u razgovorima i šalama, bićete omiljeni i buditi simpatije ljudi. Poboljšaće se saradnja i kolegijalnost pa ćete dio odgovornosti i zaduženja proslijediti kolegama i na taj se način rasteretiti. Moguća je posjeta rodbini ili njihovo ugošćavanje u vašemu domu. Mogli biste dobiti ponudu za kumstvo.

Ribe


Ako priželjkujete miran dan, okolnosti će vas prisiljavati da se više trudite u komunikaciji s okolinom i u ispunjavanju obaveza. Porast poslovnih zadataka podstaknuće vas na preispitivanje smisla onoga što radite. Mogli biste osjetiti snažnu privlačnost prema osobi koja će se isticati širinom duha i koja će skretati pažnju na sebe atraktivnim izgledom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info