Nova serija stiže na HBO

0

Od 10. novembra na HBO kanalu u okviru m:tel IPTV-ja pratite novu seriju „Industrija“

Za sve vas koji uživate u dobrim serijama i za sve vas koji ovih dana provodite više vremena u kući, preporučujemo opuštanje uz najnovije sadržaje m:tel IPTV –ja.

U utorak 10. novembra u 21.00 na HBO kanalu očekuje vas premijera serije „Industrija“.


„Industrija“ je uzbudljiv upliv u svijet međunarodnih finansija, iz ugla grupe ambicioznih mladih ljudi koji se bore za svoju budućnost. Serija prati grupu mladih diplomaca koji se nadmeću za ograničen broj stalnih pozicija u vrhu jedne investicione banke u Londonu. Granice između kolege, prijatelja, ljubavnika i neprijatelja ubrzo postaju nejasne, dok uranjaju u korporativnu kulturu koju oličavaju seks, droge i ego, isto koliko i ugovori i dividende. Dok pratimo uspone i padove članova ove grupe, oni moraju da odluče da li od života žele nešto više od profita.

Glavne uloge igraju Miha’la Herold, Marisa Abela, Hari Loti, Dejvid Džonson i Nabhan Rizvan, koji tumače „Diplomce“, dok Konor Meknil, Freja Mavor, Vil Tjudor i Ken Leng igraju „Menadžment“. Autori i izvršni producenti serije su Miki Daun i Konrad Kej, a među izvršnim producentima su i Džejn Tranter, Lahlan Mekinon, Rajan Rasmusen, Dejvid P. Dejvis i Ben Irving. Scenario potpisuju Konrad Kej, Miki Daun, Sem H. Friman i Kejt Vergeze, a režiju Lena Danam, Ed Lili, Tinge Krišnan i Meri Naji.

Za sve vas koji iz nekog razloga propustite premijeru, istog dana „Industrija“ stiže i u HBO videoteku te je možete pogledati kad god želite.

Za više informacija o aktuelnim sadržajima m:tel IPTV-ja posjetite TV svijet na m:tel stranici.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info