Strijelac: Sedmični horoskop za period od 09.11.2020. do 15.11.2020.

0

Posao. Iako su neke nedoumice još uvijek u velikoj mjeri prisutne kod vas, jasno vam je da postoji rješenje za ove situacije samo vam je mrsko što opet morate da čekate. Na samom početku sedmice mala promjena u dogovorima, koja je u početku izgledala kao otežanje, odjednom se može pretvoriti u povoljan momenat po vas.

Vama će, generalno gledano, sada, ničim izazvano, dolaziti okolnosti i povoljnosti, dobre prilike koje ne bi trebalo propustiti. Neki novi počeci se polako otvaraju pred vama.

Ljubav. Po nekim pitanjima je skroz dobro, po nekim baš i nije. Kao što u vašem partnerstvu postoje trenuci i situacije koje vam donose podsticaj, dobru energiju i koje vas spajaju. Isto tako postoje i momenti u kojima ne uspijevate da pronađete zajednički jezik i usaglasite se.

Ono što je bitno jeste da prve momente njegujete i trudite se da ih bude što više, a da druge rješavate kako dolaze. Ne gurajte probleme i neriješena pitanja pod tepih – izaći će kad tad.

Slobodni Strijelci, dopada vam se što ostavljate utisak na pripadnike suprotnog pola – prija vam trenutno da se igrate, da flertujete i da se zabavljate.

Hrana. Neophodno vam je neuporedivo više svježeg povrća u ishrani. Takođe, ritam obroka kod vas je u potpunosti poremećen, jedni preskaču obroke, drugi pak jedu svaki čas – ni prvo ni drugo nije dobro i može vam donijeti samo probleme…

Novac. Nervira vas što u ovom periodu niste opušteni, što se konstantno prebrojavate.

Zdravlje. Preumorni ste, bez one vaše silovite energije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info