Rak: Sedmični horoskop za period od 09.11.2020. do 15.11.2020.

0

Posao. Poslovni segment i dalje ne nudi spokoj, smirenost i opuštenu atmosferu. Osjećaj grča u stomaku je prisutan, jer se na dnevnoj bazi dešavaju situacije koje vam donose nemir i tenziju.

U drugom dijelu sedmice može vam se učiniti da se sve samo dodatno ubrzava i zahuktava i da ne možete da se sastavite i pohvatate na koju ćete stranu. Pokušajte u tim momentima da se na trenutak primirite, saberete i razumski odredite šta je prioritetno i čemu treba posvetiti svu vašu pažnju.

Ljubav. Ljubav teče slobodno, sirovo i duboko u vama u ovom periodu. Nije problem u ljubavi. Problem je u okolnostima, u dešavanjima, u prošlosti i strahovima koji ovih dana igraju kolo oko vas. Kada je ovakva situacija, nije trenutak za velike odluke i konkretne poteze.

Osjećaj da ste samo sporedni glumac u sopstvenom životu, kada je emotivni segment u pitanju, trajaće još neko vrijeme. Do tada, neka emocije nose – sve ostalo je manje važno.

Slobodni Rakovi, osjećanja strasna i silovita se bude u vama. Ne sputavajte ih i ne bježite od njih. Pokušajte da se prepustite dešavanjima, imajte vjere u ljubav.

Hrana. U ovom periodu je nešto teže održavati vitku liniju, pogotovo što ste se prilično ulijenili, a neizmjerno vam prijaju slatkiši svih vrsta. Ako već hoćete da otpočnete sa nekom dijetom, to radite od vikenda i mladog Mjeseca.

Novac. Nije ovdje loša situacija. Dobijate manje nego što realno zaslužujete, ali trenutno je tako.

Zdravlje. Problemi sa kožom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info