Ovan: Sedmični horoskop za period od 09.11.2020. do 15.11.2020.

0

Posao. Još samo malo – pred kraj sedmice, 14.11., vladar vašeg znaka, Mars, konačno kreće direktnim hodom. Od tog momenta pa nadalje, naročito od 20. novembra, očekujte zaista konkretnije promjene nabolje. Do tada – skupite još to malo snage što vam je ostalo i gurajte dalje.

Imajte više opreza i samokontrole u kontaktima i sa saradnicima i sa onima koji su po poziciji iznad vas. Nije vrijeme za ishitrene poteze i odluke. Neka u svakom danu bude po jedna mala pobjeda. Do onih velikih i značajnih stižete ubrzo.

Ljubav. Niti vi razumijete partnera niti partner razumije vas. Voljeno biće vas povremeno istinski iritira svojim stavovima i ponašanjima, a naročito mrljavljenjem, ali ne berite brigu – i vi nervirate drugu stranu i to svojom nestrpljivošću, impulsivnošću, tvrdoglavošću i sebičlukom.

I pored svega ovoga, strasti vas spajaju. Eh, ako vas strasti spajaju, a riječi razdvajaju, onda vam je jasno šta vam je činiti.

Slobodni Ovnovi, simpatija vas simpatično čačka, ali nikako da nađete pravi model ponašanja i da je u potpunosti osvojite. Vjerujte, čestim promjenama ponašanja samo zbunjujete drugu stranu. Priberite se i krenite u akciju.

Hrana. Ovo je sedmica u kojoj se morate hidrirati više nego inače. Takođe, potrebno je da vodite računa o unosu soli u organizam, da je smanjite na najmanju moguću mjeru i izbjegavate korištenje jakih začina. Pikantni, naročito ljuti okusi će vas privlačiti, ali vam mogu iritirati želudac.

Novac. Novac i vi – kao rogovi u vreći u ovoj sedmici. Nikako da sklopite primirje.

Zdravlje. Problemi sa grlom, žlezdama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info