Lav: Sedmični horoskop za period od 09.11.2020. do 15.11.2020.

0

Posao. Ovih dana ste strpljivo nestrpljivi. U isto vrijeme prodorni i suptilni. Umijete i da kažete i da prećutite onda kada je to potrebno. Iako nećete dobiti sva rješenja i odgovore, koji su vam bitni, u ovoj sedmici, ipak ćete napraviti velike pomake.

U komunikaciji sa drugima izbjegavajte da istjerujete neku svoju pravdu, dobro razmislite da li ste korektni, a najbolje bi bilo da se postavite u pozicije druge strane. Može da se dogodi da se neki dogovori iskomplikuju u ovom periodu – ne insistirajte, morate malo sačekati.

Ljubav. Dok povezanost i osjećaj stabilnosti pa i strast sa partnerom jača, u isto vrijeme jača i komunikacijski problem. Koliko god željeli da idete samo na jednu stranu (a to je još uvijek moguće u ovoj sedmici), prije ili kasnije moraćete da se dotaknete i tih komunikacijskih problema.

Šta je to – ko zna? Kod nekih – razlika u uvjerenjima, kod drugih neriješena teška pitanja, kod trećih neprijatne situacije koje uporno gurate pod tepih. Polako se približava vrijeme da se stvari razjasne.

Slobodni Lavovi, lepršavost i strast su svuda oko vas. Želite i osjećate i, koliko god vam to prijalo, u isto vrijeme vas i uznemirava. Samo polako.

Hrana. Lakša hrana, manji, a češći obroci – to je ono što će vam u ovoj sedmici najviše odgovarati i činiti da se osjećate dobro i rasterećenog želuca. Najviše vam se preporučuju sve vrste ribe, bile one riječne ili morske.

Novac. Prilično stabilna i povoljna sedmica po pitanju novca.

Zdravlje. Mogućnost povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info