Bik: Sedmični horoskop za period od 09.11.2020. do 15.11.2020.

0

Posao. Nestrpljivost, impulsivnost, tenzija na radnom mjestu, talasi zbunjujućih ili nepovoljnih informacija koje dolaze do vas – sve ovo može obilježiti ovu sedmicu.

Često će se dešavati situacije koje će vam isisavati energiju i koje, naročito u drugom dijelu sedmice, mogu dovesti do toga da, po bitnim poslovnim stavkama, kasnite. Od vaših reakcija sada mnogo toga zavisi, a one ne bi trebalo da budu obojene nervozom – trudite se da budete efikasni, skoncentrisani i, prije svega, mirni.

Ljubav. Aspekte, koji djeluju na vaš znak i vladarku Veneru, u ovoj sedmici možete iskoristiti na najbolji mogući način ukoliko u odnos sa voljenom osobom unesete mnogo više strasti, dubinskih emocija, ukoliko se intenzivno povežete i napravite atmosferu uživanja.

Međutim, možete izabrati i onaj drugi način – kroz tenzije i rasprave i krenuti putem koji vas i u ovoj sedmici, ali i u sedmicama ispred nas, može poremetiti kao par.

Slobodni Bikovi,  sem prošlosti, koja uporno kucka na vaša vrata ovih dana, pripadnici ovog znaka su i pod uticajima jakih želja koje ih vuku ka osobi za koju osjećaju da im može pomjeriti tlo pod nogama.

Hrana. Apetit, koji je u ovom periodu jako izražen, pokušajte da obuzdate na taj način što ćete se više okrenuti namirnicama biljnog porijekla. Izbjegavajte slatkiše, peciva, industrijske mesne prerađevine i previše začina u ishrani. Potrudite se da ne jedete u kasnim večernjim satima.

Novac. Prilivi su trenutno korektni.

Zdravlje. Umor i stres mogu pokrenuti raznorazne sitnije fizičke probleme.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info