Trenutno najpopularniji jesenji parfem na svijetu

0

Naravno da želimo da mirišemo fantastično i naravno da svi imamo određene preferencije kada je u pitanju izbor parfema. S druge strane, ne treba nikada zanemariti ni preporuku (iako ne mora da znači da će vam i tada dati parfem stajati baš dobro).

Međutim, ako milioni žena širom svijeta nešto hvale, onda to i ne može biti tako loše, zar ne? E pa, takva je stvar sa sljedećim parfemom – sudeći prema komentarima žena koje su ga već probale, definitivno je trenutno najpopularniji jesenji parfem.


Rijetko kada ćete pronaći parfem koji je tako ženstven i privlačan, a ujedno tako elegantan. Idealan za hladnije jesenje dane, ovo je jedan od onih parfema koji će vam svojom raskošnom aurom utopliti baš svaki dan, a da ne pričamo kako će vas svaki put izdvojiti iz mase.

Miris ovog prekrasnog parfema opčiniće vas mješavinom raskošnih nota zlatne gardenije i narandže koje su kombinovane sa mirisnim notama italijanskog bergamota i mandarine. Na kraju, ono što ovaj parfem čini apsolutno neodoljivim jeste dodatak mirisnih nota kristalne mahovine i vanile, koje ga čine još raskošnijim i ženstvenijim.

Voce Viva parfem je koji će utopliti i najhladniji jesenji dan, a možete ga nositi u svim prilikama. Pored toga, napomenućemo i kako je sama bočica parfema ukrašena prepoznatljivim Valentino elementom (čitajte: nitnama u obliku šiljaka, koje su zaštitni znak Valentino sandala), a što ovom prekrasnom mirisnom izdanju dodaje i dozu glamura.

Voce Viva dostupan je u bočicama od 30 ml, 50 ml i 100 ml.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info