ZARA: 5 modernih jesenjih komada garderobe koji su sada na sniženju

0

Sezonska sniženja već su počela i odlično je to što se veoma upečatljivi komadi garderobe mogu pronaći po veoma povoljnim cijenama. Kako nam je ZARA jedan od najdražih brendova, zavirile smo malo u omiljene radnje i pronašle pet odličnih jesenjih komada garderobe koji su sada na sniženju.

Majica na preklop


Komadi garderobe na preklop uvijek su odlična opcija, posebno ukoliko ste niska žena ili ako pak imate obline. Sigurno vam je već poznato kako upravo komadi garderobe u ovom stilu mogu pomoći da vaša figura vizuelno izgleda više i vitkije pa je ova ZARA majica na preklop odlična opcija za ovu jesen, ali i zimu koja je pred nama.

Imajući u vidu kako je riječ o toplijem komadu garderobe, biće sasvim dovoljno da preko nje dodate baloner ili jesenju jaknu, a što se tiče ostatka kombinacije – ovo je majica koja se dobro slaže sa mnogobrojnim komadima garderobe, od suknji do pantalona i farmerica. Kupite je ovdje.

Kratki kaput


Možda ćete se pobuniti i reći kako još nije vrijeme za kapute. Bunile se ili ne, jutra i večeri veoma su hladni i iako možda nije vrijeme za duge, zimske kapute, a onda sigurno jeste za nešto kraće, ali jednako tople verzije ovog vanvremenskog komada garderobe. A s obzirom na to da je sada na sniženju, eto još jednog razloga da ga uvrstite u svoj stajling ove, ali i sljedeće sezone.

Ovaj kaput nam dolazi u dvije boje (crna i boja šljive), veoma lako ga možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a sigurno će se postarati da vam bude veoma ugodno i tokom najhladnijeg jesenjeg dana. Kupite ga ovdje.

Džemper haljina


S padom temperature obično se okrećemo toplijim komadima garderobe (razumljivo), ali ipak nećemo odustati od komfora. Međutim, kako biste spojile ove dvije stvari, jedan od najboljih komada garderobe, koji možete birati tokom hladnijih jesenjih dana, svakako je džemper haljina ili pletena haljina.

Postoji više modela džemper haljine, a jedan od njih koje možete uvrstiti u svoj stajling ove jesenje sezone svakako je i mini haljina sa podignutom kragnom. Odlično je možete iskombinovati sa ultra popularnim čizmama preko koljena i dobiti veoma moderno jesenje izdanje. Ovu haljinu možete kupiti ovdje.

Pantalone sa visokim strukom


Naravno da ove sezone nećemo preskočiti ni pantalone, a ovaj model pantalona iz ZARA ponude dopada nam se iz više razloga. Prvo, riječ je o modelu sa visokim strukom i nešto širim nogavicama, a koji je tako odlična opcija za žene sa oblinama, kao i za nešto niže žene.

Druga stvar, koja nas je odmah “kupila”, jeste to što su ove pantalone u jednoj od najpopularnijih boja ove jesenje sezone, a veoma dobro se mogu iskombinovati sa svim drugim bojama. Kada je riječ o kombinovanju sa drugim komadima garderobe, potrebno je obratiti pažnju da gornji dio kombinacije bude nešto uži u odnosu na same pantalone, kako bi se najbolje stvorio balans između gornjeg i donjeg dijela tijela. Ove fantastične pantalone možete kupiti ovdje.

Gležnjerice


Jesenja sezona je rezervisana za gležnjerice! Da, sezona gležnjerica odavno nam je počela, a kako biste dobile veoma moderan i upečatljiv stajling i ove jesenje sezone, kada je u pitanju obuća, za to se pobrinula ZARA. Naime, bordo je najpopularnija jesenja boja pa su gležnjerice u ovoj boji must have.

Dva fantastična trenda spojena u jedan sigurno će vas izdvojiti iz mase, a najbolje od svega je to što ove gležnjerice možete kombinovati sa svim drugim bojama i dobiti ultra upečatljiv jesenji stajling (zaista, bordo se tako dobro slaže sa svim drugim bojama, čak bolje i od crne). Ove krasne ZARA gležnjerice možete kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info