Najbolji parfemi za Jesen 2020.

0

Prekrasne mirisne note koje će vam pomoći da mirišete spektakularno tokom jesenje sezone istovremeno će vas podsjetiti i na to zašto je jesen jedno od najljepših godišnjih doba. Upravo sljedećih pet parfema idealni su za ovu jesen.

Chanel – “Coco Mademoiselle L’eau Privée”


Prava senzacija dolazi nam od Chanel-a u vidu parfema Coco Mademoiselle L’eau Privée – lagan cvjetni miris čije prekrasne mirisne note jasmina, ruža i bijelog mošusa apsolutno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kreiran s ciljem da utopli prohladne jesenje večeri, ovaj parfem je veoma ženstven i senzualan te će vas sigurno izdvojiti iz mase ove jesenje sezone.

Lancome – “Idole L’Intense”


Znate li šta se dobije mješavinom mirisnih nota gorke narandže, sandalovine i turske ruže? Fantastična jesenja idila u vidu parfema Idole L’Intense, a koji možete nositi u svim prilikama ove sezone. Kreiran za žene koje nikada ne odustaju od svojih ciljeva, a koje su pravi romantičari i sanjari, Idole L’Intense će vam uljepšati svaki dan ove jesenje sezone.

Narciso Rodriguez – “Ambree”


Naravno da ljeto volimo i da bismo rado željele da što duže zadržimo duh i osjećaj omiljenog godišnjeg doba, a za to će se ove jeseni pobrinuti ovaj prekrasni parfem. Ambree će vas svakodnevno podsjećati na ljeto i osunčanu kožu, plažu i osjećaj nesputanosti, a idealan je za sve prilike tokom ove jesenje sezone. Namijenjen ženama koje su pune samopouzdanja, Ambree će vas osvojiti na prvu i uljepšati svaki dan. I noć.

Carolina Herrera – “Good Girl Supreme”


Nova sezona i nova štikla! Iako je ovo tristo pedeset i osma verzija originalnog parfema (šalimo se, naravno!), sa Good Girl nema greške, jer je svaka verzija bolja od prethodne. Isti slučaj je i sa Good Girl Supreme – fantastično raskošan i glamurozan, a ujedno nenametljiv i tako lagan. Zahvaljujući notama jasmina i bobičastog voća, ovo je najzavodljiviji parfem ove sezone, a idealan je za večerenje prilike.

Dior – “J’Adore Infinissime”


Ko čeka – dočeka! Ukoliko volite (pardon, obožavate) J’Adore parfem, onda J’Adore Infinissime jednostavno ne smijete zaobići ove sezone. Dosta sličan, a opet tako različit od originala, ovaj parfem može se opisati i kao senzualna cvjetna eksplozija u kojoj se jednostavno želite naći, a najbolje od svega – J’Adore Infinissime će učiniti da svi požele da budu u vašem društvu i blizini. Idealan je i za dnevne i za večernje prilike.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info