Škorpija: Sedmični horoskop za period od 02.11.2020. do 08.11.2020.

0

Posao. Opterećujete se razmišljanjima, vrtite po mislima situacije u kojima ste, sami pitate – sami odgovarate. U prevodu – vrtite se ukrug trenutno po nekim pitanjima. Koliko god željeli da odmah i sve sada riješite, to nažalost nije moguće.

Neke odluke u vama moraju sazreti, još neke informacije morate dobiti, moraju se pokrenuti dešavanja koja će vam dati smjer. Za sada se bavite svakodnevnicom, poslovima i obavezama koji su redovni i strpljivo čekajte svoj trenutak koji će vrlo brzo doći i otvoriti se.

Ljubav. To prenaglašeno polje tajni i podsvijesti i te kako je i dalje aktuelno kod vas – ne mora automatski da znači da sjedite na više stolica, ovi aspekti mogu da govore i o tome da ste pomalo nesigurni, da možda želite da pokrenete i razjasnite neke teme sa voljenom osobom, ali se još uvijek ustručavate.

Ne bi bilo preporučljivo da tu bilo šta dirate sada – mislimo da je najbolje da ovaj period iskoristite za strast i za šaputanja na jastuku, a teme i dileme ostavite za neki drugi put – ionako će ih vrijeme riješiti i iznijeti na svjetlost dana.

Slobodne Škorpije, zanos i strah, ljubav i tajna sada idu ruku pod ruku. Strasti kuljaju sve više i više i teško će se zaustaviti.

Hrana. Umjesto da se situacije stišavaju, događa se potpuno suprotno – dešavanja se gomilaju, a vi ne znate gdje ćete prije i na koju stranu. Naravno da u ovakvim uslovima ne možete nešto naročito voditi računa o kvalitetu ishrane pa ćete jesti kad se sjetite i šta vam prvo dođe pod ruku…

Novac. Novac dolazi, ali ga vaši troškovi i zaostale obaveze krckaju.

Zdravlje. Urogenitalni trakt, problemi sa nesanicom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info