Ribe: Sedmični horoskop za period od 02.11.2020. do 08.11.2020.

0

Posao. Niste zadovoljni onim što ste postigli do sada, mada nemate pravog razloga za to. Ono što je bilo do vas uradili ste kako treba, sada je na drugima i na okolnostima da daju završnu riječ.

Ukoliko čekate neko rješenje ili odluku nadređenih, vjerovatno je da ćete sačekati još malo i da se ovo neće pokrenuti tokom ove sedmice. Ne vrijedi vam trenutno da budete nestrpljivi, shvatili ste da sve ide mnogo sporije nego što biste vi željeli. Usmjerite se na potencijalne zaostale obaveze, čistite teren.

Ljubav. Nešto lošija komunikacija sa voljenom osobom biće aktuelna tokom ove sedmice. Ne postoji nikakav pravi problem između vas dvoje, ali čini se da ste previše i jedno i drugo okupirani ličnim ili poslovnim problemima i da nemate dovoljno vremena jedno za drugo.

A i kada stvorite zajednički trenutak, više će vam odgovarati da ćutite… Nemojte pogrešno tumačiti ovo što se dešava, u pitanju je samo kratkotrajni zastoj i manjak energije i entuzijazma kod oboje.

Slobodne Ribe, postoji obostrana zainteresovanost između vas i jedne osobe u vašoj blizini. Međutim, ne otvarate se lako – za sada još uvijek ispitujete „teren“.

Hrana. Ribama u ovoj sedmici slijedi povećanje apetita. “Kud više?”, pitate vi. A šta da se radi, takav vam je horoskop… U prevodu: malo-malo pa eto vas u potpuno slučajnoj šetnji oko frižidera, čisto da vidite šta se radi, šta ima, gdje je ona pita sa krompirom…

Novac. Nema nekih većih finansijskih otežanja tokom ove sedmice

Zdravlje. Mogući problemi sa sinusima ili krajnicima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info