Ovan: Sedmični horoskop za period od 02.11.2020. do 08.11.2020.

0

Posao. Iako Merkur, u prvom dijelu sedmice, kreće direktnim hodom i može na trenutak izgledati kao da se stvari pomijeraju i rješavaju, ipak je malo vjerovatno da ćete ostvariti ono što ste naumili. Vi biste da požurite, ali još uvijek ne možete da ostvarite onaj tempo koji vam je potreban.

Sve do kraja sedmice moraćete da neke situacije zaobilazite, rješavate, a sve to će vas usporavati i nervirati. Željeli to ili ne željeli – i dalje ste u periodu u kojem morate imati mnogo strpljenja. Sve nove ponude i prijedloge pažljivo razmotrite.

Ljubav. Partner je okrenut sebi, vi ste okrenuti sebi. Ne bi u tome bilo ničeg lošeg da postoji prava i kvalitetna komunikacija između vas dvoje. A ta vaša komunikacija trenutno stoji.

Možete se vas dvoje voljeti, možete provoditi vrijeme zajedno, ali ako ne razgovarate o situacijama koje muče oboje, teško je da ćete napraviti neki iole ozbiljniji iskorak naprijed. Vikend vam je baš lijep pa ako nećete da pričate, a vi onda makar uživajte.

Slobodni Ovnovi, strasti su na djelu, njima se vodite, njih pratite. Neko je u vašoj blizini i „radi“ vas žestoko, ali ako mislite da će ovo biti lagano osvajanje – prevarili ste se.

Hrana. Koliko god da imate obaveza na dnevnoj bazi i borite se sa manjkom vremena, ovo je period kada bi makar, kada su obroci u pitanju, trebalo da ugodite sebi. Ne jedite nabrzinu, odvojite dovoljno vremena za pripremu kvalitetnih obroka, ali i za istinsko uživanje u njima.

Novac. U odnosu na ono koliko dajete sebe na poslu, zarade i nisu nešto naročito.

Zdravlje. Sklonost povredama, umor. Previše forsirate sebe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info