Jarac: Sedmični horoskop za period od 02.11.2020. do 08.11.2020.

0

Posao. Svi vam govore da morate sačekati, da nije pravi trenutak za pokretanje nekih pitanja i dešavanja. A vi više ne možete da čekate. Nemojte pritiskati i potencirati na svojim stavovima, svom mišljenju i svom načinu funkcionisanja u nekim situacijama – iako nakratko možete nešto dobiti, na duži rok bi se to pokazalo kao greška.

Koliko god da vam trenutne okolnosti smetaju, morate im se prilagoditi i biti strpljivi. Ono gdje bi trebalo da budete brzi i ažurni jesu svakodnevne poslovne obaveze.

Ljubav. Vi ćete veliki dio svoje pažnje i vremena usmjeriti na poslovne obaveze, ne zato što želite da pobjegnete od voljene osobe već zato što ovaj segment sada zahtijeva vaše puno angažovanje. Partner će djelimično imati razumijevanja. U prevodu – ako ne pretjerujete, izguraćete ovu sedmicu u jednom finom i opuštenom raspoloženju sa partnerom.

Međutim, obratite pažnju u središnjem dijelu sedmice – tada je vašem dragom biću potrebno više pažnje pa pokušajte da mu je priuštite, makar to značilo da ćete po nekim poslovnim pitanjima kasniti…

Slobodni Jarčevi – druženja. Emotivno – ništa podsticajno po vas.

Hrana. U ovoj sedmici se nekako teško opuštate, suviše ste stegnuti i zablokirani, a kada ste u takvom stanju nije vam nešto naročito ni do jela. Jedete čisto da biste imali nešto u stomaku. Pokušajte da se ne hranite jednolično.

Novac. Isplate, koje očekujete, kasne.

Zdravlje. Mogući su problemi sa cirkulacijom, reumatski bolovi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info