Djevica: Sedmični horoskop za period od 02.11.2020. do 08.11.2020.

0

Posao. Pomalo vas umaraju situacije kojima ste okruženi, nemate pravu inspiraciju pa se lako može dogoditi da u ovoj sedmici otaljavate obaveze, a samim tim otvarate prostor i za propuste i greške.

One stvari koje ne idu ili u koje morate ulagati previše energije i truda, sada malo ostavite po strani i pronađite druge prioritete. U svemu što ste otpočeli idete u dobrom pravcu – to što trenutno postoje zastoji nije do vas nego do okolnosti koje su takve kakve su. Uskoro će mnogo toga biti čistije i jasnije.

Ljubav. Više ste fokusirani na sebe i na poslovni segment pa partner pomalo ostaje u drugom planu. Umijete vi da nadoknadite dragom biću na drugi način to što nemate baš dovoljno vremena za njega, ali gledajte da vam ovo ne pređe u naviku.

Jeste da će vam praviti problem to da balansirate između partnera i sopstvenih obaveza, ali šta da se radi – potrudite se, to je za vaše dobro.

Slobodne Djevice, pokušavate da izgladite neke odnose iz prošlosti, ali vrlo brzo ćete shvatiti da je to pretežak zadatak i da stvari treba ostaviti onakve kakve jesu. Okrenite se ka novim izazovima koji su oko vas.

Hrana. Buran životni tempo, dosta dešavanja pa je potrebna raznovrsna hrana, možda i u nešto većim količinama, da biste imali dovoljno energije. Posebnu pažnju obratite na citruse, ali i na svježe povrće, jer vam je potrebna vitaminska „bomba“.

Novac. Korektna situacija, ali pročešljajte račune da vidite da neki možda niste propustili.

Zdravlje. Manji problemi sa varenjem, kod starijih su aktuelne hronične tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info