Bik: Sedmični horoskop za period od 02.11.2020. do 08.11.2020.

0

Posao. Poslovni segment u ovoj sedmici uglavnom donosi nemotivisanost, sporost, vama zahtjevne obaveze, zahtjevne ljude i još zahtjevniju komunikaciju sa njima. Neki su saradnici sada teški kao crna zemlja, a vama sve teže pada da balansirate i trudite se da sve funkcioniše normalno.

Ova vas sedmica umara i energetski prilično iscrpljuje, pogotovo što ćete morati da budete maksimalno organizovani da biste sve priveli kraju na vrijeme. Ipak, polako i uporno gurate dalje mada ćete odahnuti kada radna sedmica prođe.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem znaku, koji se desio 31.10.2020. godine, napravio je negdje manju, negdje veću pometnju u partnerskim odnosima, uzburkao energiju i donio „peckanja“ i sa partnerove i sa vaše strane. Sada bi bio red da tu tenziju spuštate i da se vraćate u normalu, ali to ne djeluje kao da će ići baš lagano.

Voljena osoba i vi ste trenutno u nekom raskoraku i trebaće vam dosta obostrane popustljivosti i živaca da se dovedete u red. Ali i to će doći, ne brinite.

Slobodni Bikovi, neko iz prošlosti vas smara pozivima i porukama. Još uvijek izigravate finoću i suptilnost iako vas ova osoba, realno gledano, više uopšte ne interesuje.

Hrana. Vaš apetit raste sve više. U ovom ste periodu „svaštara“ kada je hrana u pitanju – sve volite, sve vam godi, u svemu uživate. Brza hrana će vam posebno prijati. Da bi trebalo da je izbjegavate – trebalo bi, ali ko će vama dokazati…

Novac. Kašnjenje novčanih priliva i teška naplata potraživanja.

Zdravlje. Neke stare i hronične boljke se ponavljaju i muče vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info