Horoskop: Pun Mjesec u znaku Bika i šta to donosi svakom znaku

0

Ovo je drugi pun Mjesec u istom kalendarskom mjesecu, a ova pojava naziva se još i plavi Mjesec. Ovaj puni Mjesec je na osmom stepenu koji pripada Škorpiji te je u konjunkciji s Uranom. Upravo iz tog razloga, trebamo biti spremni na svakakva iznenađenja. Uran će se potruditi da nas probudi iz rutine i da nam da priliku da budemo svjesni nekih stvari.

Iznenadni uvidi i bljeskovi sada nam mogu pomoći da sagledamo život i stvari iz druge perspektive. Ovaj puni Mjesec u konjunkciji s Uranom mnogim osobama može izbaciti na površinu neke odgovore i tajne za kojima su ranije tragale. Vrlo moćan aspekt koji nam donosi promjene, pobune, revoluciju. Ovaj puni Mjesec i promjene mogu se osjećati sve do mladog Mjeseca, 15.11.2020. godine.

Kod pojedinaca može biti naglašena anksioznost, nervoza, nestrpljenje i da budu raspoloženi za svađu. U ovim danima dešava se kvadrat Merkura i Saturna, a što će samo pojačati nezadovoljstvo, nesigurnost, frustracije i depresiju pa treba biti dosta jak i skoncentrisan kako bi sve prošlo bez većih posljedica.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, vama ovaj puni Mjesec pada u vaše polje finansija i imetka. Svakako da trebate biti oprezniji kada su posao i finansije u pitanju. Prioriteti su sada jako bitni i ne dozvolite da vas ponese ishitrenost.

Ulažite u djecu i svoje odnose pa možete dobiti zauzvrat nešto što vas čini srećnima. Kod vas je bio fokus na zajednički novac, a sada se sami fokusirate na svoja stvaralaštva.

Bik


Dragi Bikovi, kod vas se ovaj puni Mjesec događa u vašem polju ličnosti, mentalnog i fizičkog. Došao je red na vas da se istaknete. Pojedine osobe se mogu osjećati zapostavljeno pa bi trebalo da budu hrabre i stave na prvo mjesto svoje potrebe, kako bi bile srećne.

Svakako da ostvarujete svoju sreću kroz svoj lični put i stremljenja, ali to doprinosi da partner bude zapostavljen. Sigurno je da partner trpi već neko vrijeme – ovo mu se nimalo ne sviđa te može doći do konflikta i svađe.

Blizanci


Dragi Blizanci, vama se ovaj puni Mjesec događa u vašem dvanaestom polju, a što je vezano za neku prošlost iz koje trebate izaći i pokrenuti nešto novo. Potrebno je da budete strpljivi, jer kada je Bik u pitanju, stvari idu nešto sporije.

Pojedini Blizanci će željeti malo se povući i biti sami, jer su u prethodnom periodu samo trčali i bili prezauzeti. Moguće je da neka duboka pitanja izbiju na površinu, a koja bi trebalo razriješiti. Ne ulazite u rasprave.

Rak


Dragi Rakovi, kod vas je ovaj puni Mjesec u vašem jedanaestom polju koje je zaduženo za prijateljstva, druženja, očekivanja, a s druge strane ljubav, zadovoljstva, djecu, hobije. Mnogi Rakovi shvataju da je sve to bitno u njihovom životu i da mnoge stvari od njih zavise.

Bitna vam je tuđa potreba, a pojedini Rakovi mogu dobiti već zarađen novac. Bitno je da se opredijelite za nešto što vam daje unutrašnje zadovoljstvo i mentalnu radost.

Lav


Dragi Lavovi, kod vas se ovaj puni Mjesec događa u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja ili nadređenih osoba. Bitno je da budete strpljivi i sačekate nagrade za dobro napravljen posao. Mnogo uložene energije sada je usmjereno na vašu karijeru i uspjeh.

Uz malo pažnje vi stičete sigurnost koja vas vodi pravo do uspjeha. Svakako, vi volite da ste u centru pažnje pa ipak to i postižete. Pojedini Lavovi trebaju biti odmjereniji i pažljiviji. Pojedine osobe može iznenaditi povoljna prilika za uspjeh dok se neke trebaju čuvati svađa i drugih konflikta.

Djevica


Drage Djevice, kod vas se ovaj puni Mjesec događa u vašem devetom polju koje je predodređeno za putovanja, filozofiju, učenje pa će tu biti fokus. Da biste zadovoljili svoj um i tijelo, trebalo bi da počnete nešto novo proučavati ili da negdje otputujete.

Kako vaš partner nikako da se fokusira na nešto, već je rastresen, vi imate ispred sebe cilj prema kojem stremite. Pojedine Djevice mogu osjećati neki unutrašnji nemir koji već duže vrijeme traje pa bi bilo dobro da pokrenete maštu i krenete u avanture, da se malo opustite.

Vaga


Drage Vage, kod vas se ovaj puni Mjesec događa u vašem osmom polju koje je predodređeno za intimu, novac koji nije vaš, transformacije na duhovnom nivou. Sada vam je važno da dobijete od drugih podršku, kako psihološku tako i materijalnu.

Ako imate partnera, intimni odnos, ako je dobar, može povratiti ogroman mir kod vas. Naglašeno je da se pitate šta je vaše, a šta je partnerovo mada vas partner može razuvjeriti da to nije najbitnije – da je bitna ljubav, romantika i ideali. Izbjegavajte sukobe s partnerom. Potrebna vam je relaksacija i opuštanje.

Škorpija


Drage Škorpije, vama se ovaj puni Mjesec događa u vašem sedmom polju partnera u ljubavi i uopšteno partnerskih odnosa. Ako nemate partnera sada, vi osjećate koliko vam nedostaje pa možete odlučiti da nešto poradite na svom ljubavnom putu.

Mogući su neki poslovni dogovori i sklapanje ugovora koji vas mogu učiniti veoma zadovoljnima. Potreba da budete ambiciozni i poštovani od poslovnih partnera vama je vrlo bitna. Kako je Merkur retrogradan, onda pazite na komunikaciju koja bi mogla pokvariti odnose. Uživajte u ljubavi i opustite se.

Strijelac


Dragi Strijelci, kod vas se ovaj puni Mjesec događa u vašem šestom polju, a koje je zaduženo za posao i zdravlje. Mnogi Strijelci bi trebalo više pažnje da posvete poslu i unaprijede ga. Pojedini mogu pronaći posao, dok se neki mogu baviti svojim zdravljem i zdravom ishranom.

Kako je Merkur retrogradan, trebalo bi za zdravlje pokrenuti mentalni sklop, a za posao fokusirati se do maksimuma. Pazite na komunikaciju, da ne napravite neku vrstu prepreke.

Jarac


Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj puni Mjesec događa u vašem petom polju, a koje je predodređeno za ljubav, djecu, zabavu, sport , kreativnost, romantiku. Mnogi Jarčevi mogu osjećati ljubav i romantiku, sa željom da uživate i budete kreativni, jer vam je dosta da ugađate okruženju i bliskim osobama.

Pojedini Jarčevi mogu osjećati ljubav djece ili partnera, a to će vas radovati. Neki Jarčevi se mogu zaljubiti iznenada dok drugi uživaju u intimnim trenutcima s partnerom. Moguć je i neki iznenadni priliv novca.

Vodolija


Drage Vodolije, vama se ovaj puni Mjesec događa u vašem četvrtom polju koje je vezano za dom, porodicu, porijeklo pa će to biti u fokusu. Sreću i uživanje možete pronaći u porodici. Pojedine Vodolije mogu i osnovati svoju vlastitu zajednicu ili ući u vezu, brak.

Moguća su sva iznenađenja kada ste vi u pitanju, jer se vama sve događa odjednom pa i nestane odjednom. Kako je Merkur retrogradan i u kvadratu sa Saturnom, trebate paziti šta pričate, kome pričate i izbjegavajte sve vrste rasprava.

Ribe


Drage Ribe, kod vas se ovaj puni Mjesec događa u vašem trećem polju, a koje je predodređeno za komunikaciju, rodbinu, učenje, pokret i još mnoge stvari. S ovim Mjesecom mogu biti naglašene komunikacije i veze pa trebate paziti na način na koji komunicirate sa drugima.

Posebno zato što je Merkur retrogradan i pravi kvadrat sa Saturnom, gdje vam može dati i uvid da se dosta stvari nagomilalo za posao i da niste bili vrijedni. Odgovorite na poruke, pozovite osobe s kojima se davno niste čuli, družite se s okruženjem, rodbinom, komšijama.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info