Iskreni i dokazani prijatelji

0

Kompanija m:tel i Narodno pozorište RS su decenijama unazad odani prijatelji, čiji odnos se temelji na poštovanju i podršci!

Narodno pozorište Republike Srpske ove godine proslavlja važan jubilej, 90 godina postojanja. Kompanija m:tel je, otkako postoji, njegovala prijateljstvo sa ovom institucijom kulture, sad već tradicionalnom podrškom radu ovog pozorišta, ali i održavanju manifestacije Teatar festa „Petar Kočić“.

Predstava „Derviš i smrt“, čija premijera je zakazana za petak 30. oktobra 2020. u Narodnom pozorištu Republike Srpske, i na ovakav, sebi svojstven način će obilježiti svoj 90. rođendan, budući da je to projekat koji  je jedinstven, i za ovaj nacionalni teatar od posebnog značaja.

Devet decenija trajanja i dokazani kvalitet jednog teatra kakav je Narodno pozorište RS, govori o njegovom nemjerljivom značaju u razvoju kulture Republike Srpske.

„Kompanija m:tel, kao vjeran i dokazan prijatelj, od srca čestita 90. rođendan Narodnom pozorištu Republike Srpske, s iskrenom nadom da će u godinama koje su pred nama ovo uzajamno poštovanje i odličan odnos koji smo godinama gradili, biti samo još bolji i kvalitetniji“, rekla je Milica Kondić, portparol kompanije m:tel.

Kroz godine, m:tel je ulažući, između ostalog, u kulturu i kulturna dešavanja u cijeloj RS i BiH, stekao reputaciju kompanije koja svoju društvenu odgovornost zaista shvata kao temelj na kojem počiva njen odnos sa zajednicom u kojoj posluje. U budućnosti, m:tel će nastaviti da podržava prave vrijednosti, kao jedan od preduslova za kvalitetan život cijelog društva.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info