Dnevni horoskop za 29.10.2020.

0

Ovan


Bez obzira na poslovne probleme, nastavite svojim tempom i nemojte se obazirati na način na koji drugi obavljaju svoj posao. Vaš naporan rad će biti primijećen, samo budite strpljivi. Uložite truda u odnos s partnerom koji neće uvijek biti spreman progledati kroz prste, zbog vaših propusta. Bude li vas kritikovao, dobro razmislite o njegovim riječima.

Bik


Dan je odličan za hrabre i odlučne poteze – priđite onome ko vam se sviđa! Tvrdoglavost i upornost ići će vam naruku. Ma koliko ovakav pristup možda nije dobar u bračnom životu, u poslu ćete profitirati. Želite li se nekome nametnuti, dokazati svoje sposobnosti ili ga za nešto pridobiti, sada to učinite.

Blizanci


Svoje stavove ćete teško usuglasiti s partnerovima. Ukoliko ne želite produbiti nerazumijevanje, pristanite na ustupke – shvatićete da je partner u nekim stvarima u pravu. Slobodne očekuje poznanstvo s mlađom i šarmantnom osobom, ali odnos će zasad ostati na nivou prijateljstva. Prihvatite takvo stanje stvari.

Rak


Poboljšajte komunikaciju s partnerom. Ukoliko ga privolite na razgovor, lako i brzo ćete riješiti nesuglasice. Uspostavićete bliskije odnose s osobama koje žive daleko od vas. Nije isključeno da posjetite rođaka u inostranstvu ili da sami nekoga ugostite. Dobro ćete procijeniti nečije nepoštene namjere i pravovremeno reagovati.

Lav


Strpljenje će se isplatiti, naročito ako rješavate porodični problem. Izvjestan je veći priliv novca na račun. Moguća je i povišica koja će vas podstaknuti da razmislite o novim oblicima štednje. Poslovni život ne donosi značajnije promjene, a ako ste u očekivanju odgovora ili rješenja, još morate neko vrijeme pričekati.

Djevica


Preosjetljivi ste i skloni pogrešnom tumačenju partnerovih riječi. Burno ćete reagovati na sve što se događa oko vas. Bićete skloni netaktičnim izjavama i otvoreno iznositi svoje mišljenje pa biste nekog mogli naljutiti. Ako ste kod kuće, bićete pasivniji, najviše željni izležavanja, čitanja novina i dugog ispijanja kafe.

Vaga


Udaljite se od svega što bi vas moglo usporavati u napretku. Što manje učestvujte u problemima koji vas se ne tiču. Zasijaćete u zanimanjima koja podrazumijevaju kontakt s klijentima, objašnjavanje i pregovaranje. Na svoje probleme gledaćete s vedrije strane, a nećete ni drugima dopustiti da vas u bilo čemu pokolebaju.

Škorpija


Mnoge Škorpije pronaći će ispunjenje u stvarima koje su dosad podređivale poslu i obavezama. Nećete dopustiti da vam bude dosadno pa ćete se početi baviti hobijima i svime što vas pokreće. Ambicioznijima će se probuditi svijest o obavezama i odgovornostima koje su preuzeli na sebe. Svi će primijetiti vašu snalažljivost i originalnost.

Strijelac


Vaš život mijenjaće prijatelji, rođaci i bliske osobe. Nekome od njih moraćete priskočiti u pomoć, organizovati prevoz ili nekog ugostiti na nekoliko dana. Od partnera ćete tražiti sve ili ništa – nećete pristajati na polovična rješenja. Morate biti spremni priznati svoje greške i naučiti kako da pravite ustupke. Ne tjerajte inat!

Jarac


Pokazaćete snalažljivost i preduzetnost. Vaš način razmišljanja i sposobnost da brzo prepoznate uzroke problema, pribaviće vam simpatije šefova. Nekima će se pružiti prilika za putovanje u inostranstvo. Intimni život biće bogat uzbuđenjima. Strastveni ste, ali i zahtjevni. Pazite da pred partnera ne stavite prevelika očekivanja.

Vodolija


Mogli biste se naglo zaljubiti, ali i shvatiti kako dotična osoba nije onakva kakvom ste je zamišljali. Nemojte joj preoštro suditi, jer je niste do kraja upoznali. Nove mogućnosti zarade i poboljšanje životnog standarda dobiće na značaju. Finansijska ograničenja najbolje ćete ublažiti racionalizacijom troškova.

Ribe


Uspjećete ostvariti poslovne ideje, ali to će zahtijevati potpunu predanost radu. Pazite da se previše ne iscrpljujete. U ljubavnom životu neće biti promjene – vaša veza je stabilna i obećavajuća. Ipak, nemojte se uspavati i previše prepustiti svakodnevnici. Osvježite ljubav povećanom pažnjom i zavođenjem.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info