Vodolija: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. Teške misli, teške riječi, teške obaveze. Ništa vama u ovoj sedmici neće ići lagano. Pokrenućete i neka pitanja koja su dugo tavorila pod tepihom, a nije sigurno da ćete rješenje dobiti.

Savjet: ne tražite polovična rješenja niti budite u fazonu „lako ćemo“ – ako nešto u korijenu ne sasiječete ili u korijenu ne riješite sada, već u nekom skorijem narednom periodu ponovo će vam napraviti problem. Premorićete se od posla i obaveza, od nerviranja i stresa, od zahtjevnih ljudi sa kojima morate da kontaktirate.

Ljubav. Vaše strpljenje sa partnerom u ovoj sedmici može biti na velikom iskušenju. S jedne strane, nećete se razumjeti, oboje ćete tjerati neku svoju politiku i biti ubijeđeni da ste stopostotno u pravu.

S druge, ta tenzija koja može postojati u komunikaciji samo će dodatno raspirivati strast i želju između vas dvoje i dovoditi do toga da kao što se burno rapravljate, isto tako burno i mirite. Ova sedmica donosi pikantne, pomalo ljute začine u vaš ljubavni život.

Slobodne Vodolije, neko vam se vraća i tim svojim vraćanjem vas opterećuje. Tu je i neko nov sa kim uživate u komunikaciji, flertovanju, slatkom nadmudrivanju.

Hrana. I dalje će sve ono što je slatko biti vaša bolna tačka i mjesto iskušenja. Koliko god se trudite da budete karakter, toliko povremeno popustite sami sebi i navalite na slatke zalogaje. Mi savjetujemo da umjesto toga birate voće i voćne salate ili, ako ništa drugo, crnu čokoladu.

Novac. Neke zaostale obaveze dolaze na naplatu.

Zdravlje. I mentalno i fizički ste preumorni. Problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info