Vaga: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. Venera dolazi kod vas donoseći dašak srećnih okolnosti i povoljnosti, Merkur se u retrogradnom hodu vraća u vaš znak tražeći od vas da budete maksimalno ozbiljni i odgovorni – da imate takta, da povlačite pametne i promišljene poteze.

Nervoza u saradničkim odnosima i u dogovorima je prisutna, naročito u drugom dijelu sedmice. Neki ljudi oko vas imaju „kratak fitilj“, a vi nemojte biti povučeni njihovim primjerom. Pred vama je zahtjevna sedmica, ali i vrijeme da se organizujete i postavite ciljeve.

Ljubav. U ovoj sedmici Venera, vaša vladarka, prelazi u vaš znak i polje ličnosti. Pred vama je period kada je potrebno da sebe i svoje želje i osjećanja stavite na prvo mjesto. Imali ste vrijeme da dubinski sagledate situaciju u svojim emotivnim partnerstvima, da vidite gdje ste i da shvatite da li vam je tu mjesto i dalje.

Narednih mjesec dana dovešće do velikog „čišćenja“. Nekim emotivnim konekcijama ističe vrijeme, ali ima i onih drugih koji kroz težinu jačaju i dublje se povezuju.

Slobodne Vage, vaš trenutak jeste došao – vrijeme je da uključite svoj šarm na maksimum i privučete zadivljene poglede na sebe.

Hrana. Nešto jači apetit ove sedmice, potreba za kaloričnijom, masnijom hranom. Ako je moguće, pokušajte da ovo držite pod kakvom takvom kontrolom. Takođe, teško ćete odolijevati bilo kakvim slatkišima. Postoji potreba za jačom hidratacijom.

Novac. Privlačite povoljnije finansijske okolnosti.

Zdravlje. Zdravstveni problemčići, koje niste riješili, ponovo postaju aktuelni.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info