Strijelac: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. Da biste bilo šta u ovoj sedmici konkretnije ostvarili u poslovnom segmentu, moraćete da budete jako spremni na kompromis. Iako će vam se neke povoljnosti otvoriti i pokrenuti, to ipak neće biti baš ono što ste vi željeli – postojaće začkoljica koja će vam smetati.

Sada trenutno ne postoji teorijska šansa da dobijete baš sve ono što vam je potrebno – iskoristite priliku i prihvatite ono što vam se nudi, jer postoji ogromna šansa da se ovo kroz vrijeme i te kako isplati. Slijede vam teški dogovori i mnogo obaveza.

Ljubav. I dalje je potrebno uložiti dosta truda u odnos sa partnerom, jer čak i sitnice mogu očas posla narušiti krhku stabilnost koja u ovom trenutku postoji između vas dvoje.

Ide vam naruku ulazak Venere u Vagu i povratak Merkura u isti znak, jer daje šansu da sa voljenom osobom na neki ljepši način dođete do sklada, a i da možda pokrenete zanimljiva zajednička dešavanja. Nemojte sada voditi ozbiljne razgovore sa partnerom, jer će druga strana biti pomalo teška, zahtjevna i tvrdoglava.

Slobodni Strijelci, neke opuštene i interesantne priče se sada mogu pokrenuti. Takođe, prošlost kucka na vaša vrata.

Hrana. Odličan je period za jednu detoksikaciju organizma, pogotovo što mnogi od vas shvataju da vam je to zaista potrebno. Pijte dosta čajeva, vode sa limunom, konzumirajte povrće u većoj mjeri, najbolje svježe, u salatama. Prijaće vam brokula, kelj, kupus, crveni i bijeli luk.

Novac. Morate biti maksimalno odgovorni. Čistite dugovanja, koliko god to bilo teško sada.

Zdravlje. Aktiviranje hronične zdravstvene problematike.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info