Škorpija: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. Prilično kompleksna i zahtevna sedmica. Morate dobro razmisliti prije povlačenja bilo kakvih, iole bitnijih poteza ili odluka. Koliko god da mislite da se neke stvari otvaraju pred vama, nemojte požuriti i pohitati ka njima.

Ovo je period kada brzina ne donosi ispunjenje – donosi je promišljenost i biranje pravog trenutka, pravog vremena i pravog načina djelovanja. Obaveze vam oduzimaju dosta vremena i umaraju vas. Naročito je drugi dio sedmice ispunjen teškim kontaktima i poslovima.

Ljubav. Venera ulazi u vaše polje tajni, a Merkur se u retrogradnom hodu vraća u njega. Postoji više simbolika ovih tranzita – neke zauzete Škorpije će biti na velikom iskušenju da pokrenu tajnu priču, druge će biti opterećene odnosom sa voljenom osobom i preispitivati sve situacije, treće će se osjećati neinspirativno, zakočeno i imaće lošu komunikaciju sa partnerom.

Bitno je da u ovim danima pokušate da sa dragim vam bićem razgovarate otvoreno o svemu, tako smanjujete prostor za potencijalne probleme.

Slobodne Škorpije, tajne ljubavi su aktuelne, kao i osjećaj da ste na korak do cilja, ali nikako da ga dosegnete.

Hrana. Pun Mjesec je  u opoziciji sa vašim znakom pa će kod mnogih od vas biti pojačan apetit, što će se vrlo brzo odraziti na vaše zdravlje. Osjetićete da tu nešto „nije kako treba“ i shvatiti da morate da promijenite način ishrane. Generalno gledano – naglašen hedonizam.

Novac. I po pitanju novca morate funkcionisati sa oprezom i promišljeno.

Zdravlje. Pojačan umor, problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info