Ribe: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. Suočićete se u ovom periodu sa mnogobrojnim kašnjenjima i otežanim dogovorima. Kasnićete vi, kasniće vaši saradnici, kasniće papiri koje očekujete, biće problema sa tehnikom i kvarova koji će vas vraćati korak unazad.

Obim posla se izrazito povećava i vi odjednom nećete znati gdje udarate i na koju ćete stranu prije. Slijede vam mnogobrojni kontakti, nekima i kraća poslovna putovanja sa sve nerviranjima, jer ništa ne ide onako kako ste vi zamislili i isplanirali. Čuvajte živce, biće vam u ovoj sedmici potrebni.

Ljubav. Koliko će vam početak sedmice donijeti emotivni mir i stabilizaciju sa partnerom, toliko će ostatak ovog perioda da vas onespokoji, čak zakoči i donese otežanja u vašoj ljubavnoj vezi.

Neki od vas mogu imati osjećaj da se partner povlači (neosnovan!) ili će na dnevni red izaći pitanja koja vas uvijek bodu u mozak i u kojima ne možete da se usaglasite sa voljenom osobom. Sam kraj sedmice može donijeti veći problem u komunikaciji, čak raspravu. Ne idite na tu stranu.

Slobodne Ribe, slijede vam emotivna iznenađenja – nekima prijatna, nekima baš i ne. U svakom slučaju, biće zanimljivih dešavanja i mnogo priče.

Hrana. Ako hoćete da nas poslušate, ove sedmice neka češće na vašem stolu bude riba – naročito pastrmka, skuša, oslić – riba koja je manje masna. Takođe, preporuka je da se okrećete voću umjesto slatkišima, koje povremeno zaista konzumirate u neumjerenim količinama.

Novac. Možete se istrošiti više od planiranog, najvećim dijelom u drugom dijelu sedmice.

Zdravlje. Moguće prehlade, problemi sa urogenitalnim traktom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info