Rak: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. Vaša energija raste i budi se. Inspiracija i kreativnost su naglašeni, a ideje koje imate jesu odlične. Pravi je trenutak da se posvetite ciljevima koji su vam bitni. Ne može se reći da ćete imati nešto naročitu podršku od autoriteta i nadređenih, oni vas čak mogu jednim dijelom sputavati i saplitati, ali ne bi se reklo da nećete umjeti da se izborite sa ovim preprekama, naprotiv.

Gledajte samo da ono što ste isplanirali i naumili ima realnu osnovu, jer to onda ima šanse da uspije. Imate podršku, potražite je i zatražite.

Ljubav. Ova sedmica može donijeti nastavak prilično mirnog perioda sa partnerom. Postoji samo jedna stavka koja može pokrenuti eventualnu problematiku, a to je ponovno izvlačenje nekih starih pitanja na dnevni red.

Stoji da je ovo nešto što ćete prije ili kasnije morati da riješite, ali nije sigurno da bi to rješavanje moglo doći sada, najprije zbog toga što se vidi da je mogućnost usaglašavanja i kompromisa zaista mala.

Slobodni Rakovi, produbljivanje komunikacije sa nekim se nastavlja. Sunce u Škorpiji u vašem polju ljubavi može početi da budi strast, želje, intenzitet. Nastavite, ovo ide u dobrom pravcu.

Hrana. U ovim danima moguća je pojačana potreba za dobrim, sočnim zalogajem. Neki od vas neće moći da odole ni slatkišima pa lako mogu nabaciti na sebe par kilograma. Potrebno vma je dosta tečnosti u ovim danima.

Novac. Poboljšanje u finansijskom segmentu.

Zdravlje. Moguće glavobolje, problemi sa sinusima i očima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info