Ovan: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. Sve u vezi posla, dogovora, papira, birokratije, počeće da se maksimalno komplikuje i otežava povratkom Merkura u znak Vage, 28. oktobra. Slijedi faza zastoja i teških pregovora da bi se isti prevazišao.

Međutim, ovo ujedno jeste trenutak da sve ono što je iz prošlosti ostalo neraščišćeno ili nagurano pod tepih, kada je posao u pitanju, sada pokrenete. Trebaće vremena i truda da se riješi, ali će se riješiti. U međuvremenu, u ovoj sedmici se spremite na veću količinu nerviranja… I čekanja.

Ljubav. Venera, planeta partnerskih odnosa, prelazi u znak Vage tokom ove sedmice, gdje se nalazi i njeno sjedište. Mars, vaš vladar, kod vas je u polju ličnosti i ove dvije planete u narednom periodu će ići u opoziciju. Šta ovo znači?

Pa, jednostavno rečeno, idemo u još jedan krug preispitivanja partnerstava u kojima ste. Mora otići sve što ne valja, samo će kvalitetni odnosi opstati. U međuvremenu, ovo će pojačati strast pa će ona ljepše i lakše buktati između vas dvoje.

Slobodni Ovnovi, zanimljivi kontakti sa suprotnim polom, ali bez mnogo konkretnih dešavanja. Samo komunikacija koja čas ide dobro, čas zastajkuje i štuca.

Hrana. Hrana koja će u ovom periodu pozitivno uticati na vašu kožu i ten, poboljšati vašu cirkulaciju i osnažiti vam imunitet jeste zeleno lisnato povrće, bijeli luk, celer, limun, orasi, bademi, sjemenke suncokreta, med. Pojačaće vam se apetit ove sedmice, ne pretjerujte.

Novac. Pokušavate da naplatite neka zaostala potraživanja. Teško će to ići.

Zdravlje. Stabilno.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info