Lav: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. Pomalo zahtjevna, naporna i prepunjena obavezama radna sedmica. Ne kažemo da nećete biti uspješni, hoćete, ali ako budete pametni i strpljivi. Ne žurite i ne insistirajte ni na čemu, jer se lako može dogoditi da u posljednjem trenutku pokvarite nešto oko čega ste se dugo trudili.

Ovo je sedmica za ostvarivanje novih poslovnih kontakata koji i te kako mogu biti dobri, ali isto tako i sedmica u kojoj možete odlučiti da prekinete saradnju sa nekim osobama, jer ćete biti razočarani njihovim postupcima ili riječima.

Ljubav. Nešto što – bilo vi, bilo partner – prikrivate ili o čemu ne govorite, može izaći na površinu u drugom dijelu sedmice. Zato se Lavovima u emotivnim vezama savjetuje da budu maksimalno otvoreni i iskreni prema voljenoj osobi – to je ono što vi možete uraditi, a ostatak već zavisi od druge strane.

U svakom slučaju, predstoji vam pomalo zahtjevan i naporan drugi dio ove sedmice – potrudite se da sva pitanja i nedoumice riješite.

Slobodni Lavovi, ulazak Venere  u vaše polje komunikacije aktivira neke lijepe, nježne i slatke priče. Uživajte u njima i pustite da se situacija razvija sama od sebe.

Hrana. Pošto je u ovoj sedmici aktuelan pun Mjesec u znaku Bika, Lavovi bi mogli da se konačno pokrenu i shvate da je neophodno da uvedu neke promjene u svoj način ishrane. Na to vas može „natjerati“ i to što ćete se osjećati teško, naduvano, bez energije…

Novac. Prilično solidna situacija, jeste da novac brzo odlazi od vas, ali ipak ga ima.

Zdravlje. Mogućnosti povreda, pojačana nervoza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info