Jarac: Sedmični horoskop za period od 26.10.2020. do 01.11.2020.

0

Posao. U jednom trenutku imate osjećaj da se sve ono što vam je poslovno bitno ubrzava i da ste na korak od realizacije, rješenja. U drugom pak – baš kada ste na korak od cilja, morate uložiti ogromnu količinu truda, boriti se sa nekim komunikacijskim i papirološkim problemima i začkoljicama.

Venera ulazi u vaše polje karijere, Merkur se vraća u njega – sve ono što je u prethodnom periodu pokrenuto sada može imati svoje ostvarenje, ali to nikako neće ići na lagan način. Budite uporni, pametni i spremni na kompromis.

Ljubav. Jedno šarenilo od sedmice, kada su partnerski odnosi u pitanju. Posebno je naglašen drugi dio sedmice kao potencijal za eventualnu problematiku.

Partner može biti pomalo hirovit i izbrzan, a vi ćete biti teški i za kvalitetnu komunikaciju i za kompromis. Ukoliko imate namjeru da vaša veza ostane na stabilnim osnovama, potražite način da prevaziđete neke neugodne trenutke, više se potrudite oko druge strane.

Slobodni Jarčevi, pun Mjesec u vašem polju ljubavi i te kako može donijeti kulminaciju dešavanja koja su aktuelna u poljednje vrijeme – još uvijek vam je sve otvoreno da zakoračite u ljubavnu priču.

Hrana. Ovo je odlična sedmica da se zapitate šta možete uraditi za sebe, za svoj organizam i poboljšanje života. Ako ništa drugo, makar jačajte svoj imunitet, a prijedlog za vas je da što češće pijete čajeve od đumbira ili da ga makar koristite kao začin u ishrani.

Novac. Ne igrajte se novcem i ne bavite se rizičnim ulaganjima.

Zdravlje. Više obratite pažnju na signale koje vam tijelo šalje. Odmarajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info